Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Журналистиката не е "афера"

Мрежата

Журналистиката не е "афера"

Журналистиката не е афера - Tribune.bg
Снимка:
Христо Стоянов, Фейсбук
 
Чудя се все още на тези, които се връзват на "журналистическите разследвания" на Веселина Томова и нейната "Афера"... Доверчивостта на тези, които я цитират, които ползват нейните "разследвания" за патерици на своето незнание и озлобеност. Може да се направи психиатрично (не психологическо, а психиатрично) изследване на този тип хора, доверили се на Томова.
За да се направи едно журналистическо разследване от "мащабите" на "Афера" е необходим преди всичко ресурс на първо място. И на второ място - здраво дупе.
В никакъв случай не може да се каже, че собственичката на сайта разполага с икономически ресурс, за да надникне в спалнята на Премиера, в леговището на Президента, в Дубая на Божков или Белграда на Василев...
Ресурсите на това нещо стигат до билет отиване и връщане до телевизията на Слави Трифонов. При положение, че й платят командировъчните. На всички би трябвало да им е ясно, че "разследванията" са на ниво клюка.
Балдъзата рекла на мъжа си, че баджанак му е шурей на мащехата на прабабата по мъж линия на внучката по жен линия... и т.н.... Всъщност, "Афера" е единственият сайт, на който не мога да кажа "аферим" на нито един текст... На нито един...

Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Донна Тази "журналистка" да не би лично да е снимала премиера? С думи като "аре" и други подобни разследваща журналистика не се прави! Прави се поръчкова такава. Честито жено! Това са твоите 5 минути слава!
18.06.2020 16:12 / Отговор
Б.С.Ц. Ицене, "Свестните у нас считат за луди" ! Надявам се знаеш кой бе забелязал това и кой го бе написал.
18.06.2020 16:32 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Одобрявате ли острия тон на Румен Радев към представителите на ПП/ДБ във връзка със скандалния запис и втория мандат?
Покажи резултати Скрий резултати