Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Нона Йотова отново скандална: Георги Димитров е една от най-значимите фигури в световната история!

Общество

Нона Йотова отново скандална: Георги Димитров е една от най-значимите фигури в световната история!

Снимка:

Вчера чалга звездата на БСП изуми с модни критики към министри

Още скандални изказвания от червената депутатка Нона Йотова, която вчера изуми с модни критики към министри. Горе-долу по същото време застаряващата актриса и „модно гуру“ излиза с друг непонятен пост в социалната мрежа. С него тя обявява Георги Димитров за една от най-значимите фигури в световната история.

Интересната случка“, която Йотова разказва е от заседанието на Комисията по култура и медии, на която по някаква причина е член.

Писмо от общински съветници от Чирпан, с идея булевард Георги Димитров да бъде преименуван на Никола Манев. Като в писмото пишеше, че те не искат да има идеологизиране на случая! Изказах мнението си, как въпреки уважението ми към таланта на Никола Манев, няма как да не се идеологизира проблема. Става дума за Георги Димитров. Една от най-значимите фигури в световната история!“, разказва социалистката.

Според нея това било пореден случай на подмяна на историята, защото Георги Димитров бил един от най-изявените борци срещу фашизма в световен мащаб.  Коментари (1)

Митко Пълен алкохолик!
20.10.2018 17:14 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още