Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Общински съветници и кмет на „Възраждане“ напускат партията

Общество

Общински съветници и кмет на „Възраждане“ напускат партията

Снимка:

Над 70 члена и симпатизанти се оттеглят от бургаската структура

Разцепление в редиците на ПП „Възраждане“ след оттеглянето на знаково лице в партията.

Над 70 члена и симпатизанти вкупом ме подкрепиха и напуснаха заедно с мен ПП „Възраждане“ в Бургас. Благодаря ви за подкрепата и доверието! Така най голямата организация на партията не само в страната но и извън пределите ѝ е вече заличена от сплетните и интригите на Костадин Костадинов и неговият другар Ганьо Цончев“, съобщи във Фейсбук Владимир Павлов – бивш областен координатор партията за Бургас и Сливен.

Преди дни Павлов обяви, че напуска партията заради финансовите злоупотреби на лидера Костадин Костадинов.

Член на Възраждане: Костадинов превъртя стотици хиляди от субсидията през сметки на близки

Напуснаха двама общински съветници в мое лице и Диян Георгиев - Общински председател, както и кмета на Дебелт, както и цялото общинско ръководство на партията, редовни членове и симпатизанти. Получих подкрепа от много областни структури, които в следващите дни ще обявят оттеглянето си“, предупреди Павлов.

Бившият местен лидер е изготвил справки и документи, за да докаже правотата си. Той се опитал да се срещне със свои бивши съпартийци.

И познайте! Костадин дойде с 4 човека охрана и веднага се скри и заключи в клуба на Възраждане със 17 доносника! Що за мъжка постъпка? 2 часа седях пред клуба с останалите десетки разочаровани от действията му хора, но така и мъжкото не се появи в него. До всички останали все още идеалисти в тази еднолична частна фирма „Възраждане“, наблюдавайте как постъпи с един от най активните си хора, с над 70 човека пишещи му и искащи промяна от структурата членове, как разцепи подмолно една седмица преди моята оставка най-голямата организация и си правете изводите! А тоз „лидер“ искал да управлява България?“, възмущава се той.  


Коментари (1)

АСЕН ИЛИЕВ Е ТУКА Е ОБЯСНЕНО ЗА "ВЪЗРАЖДАНЕ" : https://www.mediapool.bg/biznesmenat-manol-velev-prostrelyan-v-glavata-news130186.html
БУМ!
https://insidethemagic-119e2.kxcdn.com/wp-content/uploads/2019/05/disney-confirms-tom-hiddleston-in-loki-tv-series-1159835-1280x0.jpeg
:)
12.06.2020 08:39 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още