Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Писател скочи на протестърите: Борисов ли е мутра, дето ви прати самолети да ви върнат в България!?

Общество

Писател скочи на протестърите: Борисов ли е мутра, дето ви прати самолети да ви върнат в България!?

Писател скочи на протестърите: Борисов ли е мутра, дето ви прати самолети да ви върнат в България!? - Tribune.bg
Снимка:

Протестиращите не държат ключа за решаване на политическата криза - те държат жълти павета и разбиват врати, категоричен беше писателят Христо Стоянов

Процесите в обществото и протестите през очите на интелектуалците - това коментираха писателите Христо Стоянов и Калин Терзийски в студиото на съботното издание на "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ.

Протестиращите не държат ключа за решаване на политическата криза - те държат жълти павета и разбиват врати. Това е разликата между протестиращите и тези, които стоят зад тези врати. Ключът се държи единствено от Конституцията и законите в тази страна, беше категоричен писателят Христо Стоянов.

„Никой няма интерес от предсрочни избори. Ахмед Доган също, той дърпа конците на ДПС“, разкри още той. „София се променя страшно много. Ако има дупчица по улицата, аз бих казал, че то човек и нова жена да си вземе и тя ще има недъзи“, пошегува се писателят.

 „Не разбирам защо се протестира при тази хубава София – не може да се разбиват жълтите павета, които са културна ценност. Не може да се хвърля и храна. Уважението към хляба е ценност. Някой да замеря с храна сгради – та това е труда към хората от село. И те искат да управляват? Хвърлящите нямат и най-малко уважение към хората“, заяви още Стоянов.

„Протестиращите казват „мутри вън“, но не ги посочват. Мутри ли и са прокурорите, които работят денонощно. Възмутен съм. Ами Борисов, който изпращаше много пъти самолети за българи в чужбина, дори и на ръба на закона“, каза писателят.

„Страшно е, че няма кой да управлява тълпата“, допълни той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

Анастас #
ГЕРБ -СДС !!!
За ужас на Лилавите, Зелените и Червените Отрепки.
А "протестиращите" са си просто Лузъри:
1. Лузъри - второ поколение Комуно-Соц
2. Лузъри - пребоядисани като
Еколози, Вегани, Розови и откровени педалисти
3. Лузъри - футболни мутри
4. Лузъри - псевдо 'телектуалци

Това са Активистите на
ДеБъ, Зелени, БСП, Русоифи и Чочарките на "протеста".

(систезирашо)
26.09.2020 17:05 / Отговор
Тази драскач който смята Левски за убиец, пак се изплю. Да не би самолетът да е негов? Хайде стига с този култ към мафиота и вожда!
26.09.2020 17:19 / Отговор
Еврейска мъдрост Когато внезапно станеш лош за някого, значи си направил за него прекалено много добро
26.09.2020 18:13 / Отговор
Тартаковер Благодаря! Не бях чувал тази еврейска мъдрост, оценявам я като много точна. Независимо от контекста в който я прилагаш.
26.09.2020 21:01
кесо За съжаление се оказа, че всъщност има кой да управлява пощръклялата лумпенизирана сган по улиците - внучетата на същата тая шайка червени терористи и предатели овладели България преди 76 години.
26.09.2020 18:20 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети