Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общини
  3. София
  4. Хаос в „Младост“ – коли в насрещното след промяна на движението, за която никой не знае (ВИДЕО)

Общини

Хаос в „Младост“ – коли в насрещното след промяна на движението, за която никой не знае (ВИДЕО)

От днес е забранен левият завой от бул. „Александър Малинов“ към бул. „Андрей Сахаров“ в столичния кв. „Младост“. Това се случи през деня с промяна в маркировката на пътното платно. Промяната обаче остави в шах водачите и предизвика хаос на пътя.

Публикуваме коментар и видео на Асен Асенов от Фейсбук групата „Младостчани“:

ДНЕС ТОВА БЕШЕ НАЙ - ОПАСНОТО МЯСТО  в МЛАДОСТ

УЖАСЕН СЪМ! Оставям Ви само 1:40 мин от 10 мин, в които седях там, за да видите какъв хаос цареше, а след 18ч. сигурно е било същински Ад... По чудо се разминахме за пореден път.

Аз правя рубрика за пътна безопасност с надеждата, че поне една катастрофа в Младост може да се размине… а светкавичните действия днес по премахване на левия завой към „Андрей Сахаров“ (към Младост 1А), протекли без предупреждение и никаква информационна кампания, едва не костваха живота на някого!!

Не се прави така..... не се изменят натоварени кръстовища с една маркировка, която не се вижда в задръстването, един светофар... който и до днес е бил там, но стрелкичката е завъртяна и един пътен знак сложен през 3 ленти.

Нарочно отидох на мястото... Видях хаоса с очите си... Немалко пъти свивах очи в очакване да чуя трясък.....

НЕ СЕ ПРАВИ ТАКА. Не зная каква е причината за внезапната промяна на това натоварено кръстовище, но зная, че на натоварените кръстовища това води до фатални последици.

СТИГА СМЕ МРЕЛИ ПО УЛИЦИТЕ...от глупост.

Един знак можеше да сложат, за забрана на  завоя… Един знак ПОД светофарната уредба, която хората са свикнали да гледат за ляв завой!!!.

Хората са минавали десетки или стотици пъти от там... Нито гледат стрелката на светофара нито могат да видят маркировката под останалите коли в трафика, а още по-малко знак през 3 ленти и то с автобуси.... А като стигне до светофара и види знака за забрана….то водачът ще продължи НАПРЕД! Влизаха в кръстовището за ляв завой по инерцията десетки водачи и блокираха в ХАОСА НА КРЪСТОВИЩЕТО!  Не само задръстването се увеличаваше, но и множество животи бяха застрашени.

Пак казвам НЕ СЕ ПРАВИ ТАКА. Всеки знае какво е навика… ако си минал от там 100 пъти не очакваш от никъде в 101 път да е сменено... Ама НА..

Очаква се да сме роботи, а не хора.....нима никой не се е сетил, че ще е нужно време на хората да свикнат... да им се покаже по-ясно промяната .... Един Забранителен знак...една временна електронна Табела....НЕ!

Някой променя нещо внезапно и промяната трябва да работи -  роботите да вървят по новата линия, но не сме роботи....ХОРА СМЕ .. ТРЯБВА НИ ВРЕМЕ за да научим нещо ново.... Цената обаче каква ще е..... никой не анализира....

! Това не е шега работа... В тия ламарини на кръстовището има хора!!!!!!

За Бога колко е един знак или електронна ТАБЕЛА, а колко е здравето и живота на хората!


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Младост

Още новини от София

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати