Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Парите
  3. Facebook в партньорство с Httpool в подкрепа на местния бизнес на Балканите

Парите

Facebook в партньорство с Httpool в подкрепа на местния бизнес на Балканите

Facebook в партньорство с Httpool в подкрепа на местния бизнес на Балканите - Tribune.bg
Снимка:

Facebook и Httpool обявиха стратегическо партньорство за Балканите. Httpool вече е официалният партньор по продажбите на социалната мрежа за региона, включително за България, Хърватия, Сърбия и Словения.

Facebook отбелязва възможността това дългосрочно партньорство да помогне на местните агенции и рекламодатели за достигането на по-значими аудитории и ангажирането им в общуване с потребителите, подобрявайки потенциала на местния бизнес.

„Ние изградихме своята партньорска програма по начин, по който тя да достави цялото ни познание и опит до рекламодателите в страните на Балканите, в които Facebook няма физическо присъствие. Днес правим вълнуваща стъпка напред в стремежа си да предоставим още повече стойност на фирмите в региона“, заяви Робърт Беднарски, директор Централна и източна Европа, Facebook.

Httpool, в качеството си на официален партньор по продажбите на реклама на Facebook, ще осигурява съвети, знания и опит на местните бизнеси и ще ги подпомага в техните маркетинг стратегии във Facebook, Instagram, Facebook Messenger и Whatsapp.

Целта на сътрудничеството е да достави на местно ниво и на български език подкрепа на рекламодателите на Балканите чрез партньор със силни местни позиции, опит и доказани успехи в региона, коментират от компанията.

„Това партньорство е още едно доказателство за водещите позиции на Httpool и за качествата на екипите ни в България и в региона. С удоволствие ще помагаме на Facebook при въвеждането на най-новите рекламни решения в региона и ще предоставяме услуги на най-високо ниво на място – тук в България“, обяви Венцислав Костов, управител на Httpool България.

Партньорството ще въведе в региона най-добрите практики на Facebook, както и обучения, техники за стратегическо развитие и възможността за заплащане на местно юридическо лице в местна валута, с помощта на Httpool. Рекламните агенции ще получават и обучения на своите екипи, директно фактуриране и пряко обслужване при неясноти с рекламната политика на Facebook.

„Рекламодателите в региона използват Facebook и Instagram, за да се свържат със своите аудитории в едно значимо общуване. Благодарение на стратегическото си партньорство с Httpool, ще сме по-полезни за тях, предоставяйки им специфични обучения и експертни съвети на място“, Рустам Зиганшин, Reseller Partner във Facebook.

*Httpool, дъщерна компания на Internet Media Services (IMS), е водеща международна мрежа за дигитална реклама с 21 офиса в Европа и Азия.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още