Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Анна Александрова: Празното политическо говорене ще се забрави, направеното остава!

Мрежата

Анна Александрова: Празното политическо говорене ще се забрави, направеното остава!

Анна Александрова: Празното политическо говорене ще се забрави, направеното остава! - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Анна Александрова, депутат от ГЕРБ

ПП ГЕРБ и премиерът Бойко Борисов поемат управлението за първи път през 2009 г. Към онзи момент България не разполага с нито една многофункционална спортна зала в страната, която да може да приеме голям спортен форум или такъв в сферата на културата. Години наред спортните федерации и културните институции настояват за това, но такава така и не бива изградена.

Припомням този факт, защото 12 години по-късно и след три правителства на партията ни бяха изградени десетки спортни зали с различен капацитет в цялата страна. В голяма част от областните центрове вече има реализирани подобни модерни съоръжения.

За това време държавата ни бе домакин в тях на световни и европейски първенства в различните видове спорт, проведе стотици мащабни културни събития.

Сега дори не прави впечатление, когато поредният български град тръгва да изгражда спортна зала и винаги среща подкрепата на правителството.

Отбелязвам тези факти, защото това е изключително важна инфраструктура за българските граждани, която десетилетия след нас ще бъде културно и спортно средище в градовете в нашата страна. Тя стана възможна благодарение на икономическата стабилност в държавата, която винаги е била налице при управлението на ПП ГЕРБ и благодарение на усилията на премиера Бойко Борисов, на хора като министър Петя Аврамова, Николай Нанков и всички екипи на МРРБ, които ги реализираха.

Годините ще минат, празното политическо говорене на опозицията ще се забрави, направеното за хората остава!


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Точно така е! От 1989 до 2009, когато Бойко дойде на власт, БСП бяха на власт без 4 години на Костов.Фалираха държавата два пъти и я окрадоха/т.н. приватизациа/изцяло.Сега оскотели за парици ще погребат цял народ, само да са на хранилката.Каато се държат македонските комуняги към нас , така се държат и нашите опозиционери към Борисов.едни и същи са!
20.01.2021 00:46 / Отговор
ПРОДАЖНИ КОМУНИСТИ! Президента и вицето на колене паднаха и целуваха ръка на руския патриарх, а с нашия се ръкуват студено.Сега измислиха изборите да са на Великден без да помислят ,че и у нас има вярващи, които почитат този Великден.Пълен идиотизъм!
20.01.2021 00:54 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети