Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Антон Тодоров за Мая Манолова: Дрехите ви струват колкото годишна заплата на майка на дете с увреждания!

Политика

Антон Тодоров за Мая Манолова: Дрехите ви струват колкото годишна заплата на майка на дете с увреждания!

Снимка:

Омбусманът ползва НСО като скъпо платена таксиметрова услуга, смята анализаторът

Анализаторът Антон Тодоров реагира остро на скандала, който се развихри около омбудсмана Мая Манолова и страстите й по повод на това може или не да ползва кола и шофьор на НСО.

Ден по-рано финансовият министър Владислав Горанов обясни, че НСО е служба за охрана, която има функция да охранява конституцията и политици, които са застрашени. Ако нямат нужда от такава услуга, тя става таксиметрова. Това пък разгневи Манолова, която изля негодуванието си в ефира на БНТ. Това я довело до решение да си направи приемна във влака до Варна. Омбудсманът изрази разочарованието си от политиците, които се опитвали да й пречат.

Тази сага на Мая Манолова предизвика коментара на Антон Тодоров.

Тодоров я нарича Галевица заради връзката й с бегълците от закона братя Галеви преди години.

„В случая омбусманът ползва НСО като скъпо платена таксиметрова услуга, каза Горанов и е напълно прав. Сетих се, че едно време Махатма Ганди се правел на сиромахомил, но един от обкръжението му после писа: Много скъпо ни струваше да поддържаме представата за Ганди като сиромахомил". И при Галевица е така - едно костюмче, обущенца и чантичка от нейните сигурно са колкото годишния доход на една майка на дете с увреждания. Това е мерзост!" Това написа Антон Тодоров в социалната мрежа.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още