Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Aтака“: Оттеглянето на доверие към Сидеров е проява на лош вкус от страна на НФСБ

Политика

„Aтака“: Оттеглянето на доверие към Сидеров е проява на лош вкус от страна на НФСБ

Снимка:

Атакистите отричат телевизия „Алфа“ да е спирала

Обединението между „Атака“, НФСБ и ВМРО има ясно разписани правила, а споразумението между трите партии никога не е било нарушавано. Това заяви пред журналисти в кулоарите на Народното събрание атакистът Николай Александров.

„Ако депутатите от НФСБ считат, че има, следва да го коментират на коалиционен съвет. Прави се в НС, за да се въртите около тях и да го запишете“, посочи той.

Депутатът отрече ТВ „Алфа“ да е спирала излъчване.

„Какво разбирате като спиране на телевизия? Когато има черен фон с надпис, няма спиране. Спирането на телевизионно излъчване е когато няма сигнал. Действията на ТВ Алфа са добър журналистически похват. Някои от вас го отразиха, но основните телевизии – не, следователно не е имало спиране“, заяви Александров.

Относно позицията на Валери Симеонов за Украинската църква той коментира, че „винаги войните в световен мащаб са се водили по две причини – религия и ресурси, и не може така лесно да се заиграва с религиозната тема“.

Според депутата от Атака, ако Валери Симеонов излиза и го казва, но не посочва в какво качество, логично е да се приеме, че това е позиция на държавата. Той не смята, че има основание за снемане на доверието от Волен Сидеров.

„Дайте да си говорим сериозно, същото е да питате има ли основание да се оттегли доверието от Валери Симеонов като вицепремиер“.

Помолен за коментар Борис Ячев от НФСБ заяви:

„Това трябва да се обсъди на коалиционен съвет. Не бих искал да коментирам думите на отделен депутат на Атака. Няма официална позиция на партия „Атака“.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още