Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Aтака“: Оттеглянето на доверие към Сидеров е проява на лош вкус от страна на НФСБ

Политика

„Aтака“: Оттеглянето на доверие към Сидеров е проява на лош вкус от страна на НФСБ

Aтака: Оттеглянето на доверие към Сидеров е проява на лош вкус от страна на НФСБ - Tribune.bg
Снимка:

Атакистите отричат телевизия „Алфа“ да е спирала

Обединението между „Атака“, НФСБ и ВМРО има ясно разписани правила, а споразумението между трите партии никога не е било нарушавано. Това заяви пред журналисти в кулоарите на Народното събрание атакистът Николай Александров.

„Ако депутатите от НФСБ считат, че има, следва да го коментират на коалиционен съвет. Прави се в НС, за да се въртите около тях и да го запишете“, посочи той.

Депутатът отрече ТВ „Алфа“ да е спирала излъчване.

„Какво разбирате като спиране на телевизия? Когато има черен фон с надпис, няма спиране. Спирането на телевизионно излъчване е когато няма сигнал. Действията на ТВ Алфа са добър журналистически похват. Някои от вас го отразиха, но основните телевизии – не, следователно не е имало спиране“, заяви Александров.

Относно позицията на Валери Симеонов за Украинската църква той коментира, че „винаги войните в световен мащаб са се водили по две причини – религия и ресурси, и не може така лесно да се заиграва с религиозната тема“.

Според депутата от Атака, ако Валери Симеонов излиза и го казва, но не посочва в какво качество, логично е да се приеме, че това е позиция на държавата. Той не смята, че има основание за снемане на доверието от Волен Сидеров.

„Дайте да си говорим сериозно, същото е да питате има ли основание да се оттегли доверието от Валери Симеонов като вицепремиер“.

Помолен за коментар Борис Ячев от НФСБ заяви:

„Това трябва да се обсъди на коалиционен съвет. Не бих искал да коментирам думите на отделен депутат на Атака. Няма официална позиция на партия „Атака“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети