Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бенчев: Ако Корнелия Нинова продължава да ме предизвиква, ще кажа неприятни неща

Политика

Бенчев: Ако Корнелия Нинова продължава да ме предизвиква, ще кажа неприятни неща

Бенчев: Ако Корнелия Нинова продължава да ме предизвиква, ще кажа неприятни неща - Tribune.bg
Снимка:

Финансирал съм не една предизборна кампания на БСП, твърди общинският съветник

„Финансирал съм не една предизборна кампания на партията и ако продължава Корнелия Нинова и тесният кръг в националното ръководство на БСП около нея да ме предизвикват, ще се наложи да кажа неприятни неща. Тръгнала е в посока да ме унищожи като личност.“ Това зави пред сайта Флагман.бг общинският съветник от листата на БСП Бенчо Бенчев.

От два дни тече дебат относно финансирането на партията от Бенчев. Веднага след ареста на общинския съветник в турски хотел с Димитър Желязков, Митьо Очите, от БСП се разграничиха от него и отрекоха той да давал пари за партията. Общинския съветник от БСП Чанко Мирчев обаче призна, че няколко десетки хиляди лева е дарил Бенчев на местната структура на БСП в Бургас по време на последната изборна кампания. Последва второ отричане от страна на БСП с твърдение, че той плащал единствено по 70 лв. на месец. 

„Подозирам кой пряко от Националния съвет й дава тези насоки, за да си прави пиар от един криминален случай, но точно този човек знае какво съм дал и какво съм направил. Дали има съвест?!“, заяви днес Бенчев по повод на лидера на БСП. 

„Винаги съм помагал на БСП като партия и съм се чувствал добре в БСП. Всички спонсорства в мероприятия и организации – и тези, за които знаете, и тези, за които не знаете, бяха насочени към електорат, който потенциално или определено е на БСП“, допълни той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети