Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Имаме коалиционно споразумение, в което ясно е посочено какво да правим

Политика

Борисов: Имаме коалиционно споразумение, в което ясно е посочено какво да правим

Борисов: Имаме коалиционно споразумение, в което ясно е посочено какво да правим - Tribune.bg
Снимка:

Партиите в коалицията водят непрекъснат диалог по теми свързани с управленската програма

„Ние имаме коалиционно споразумение, в което ясно е подписано какво трябва да правим четири години. В коалицията „Обединени патриоти“ имат правила, от които аз не се интересувам“, каза премиерът Борисов от Брюксел по повод споровете в коалицията между патриотите.

До тях се стигна, след като Волен Сидеров спря партийната телевизия преди дни и я замени с надписи на черен екран срещу Валери Симеонов. ОТ НФСБ пък свалиха доверието си от Сидеров като председател на парламентарната група. 

Премиерът коментира, че партиите в управляващото мнозинство водят непрекъснат диалог по теми свързани с управленската програма.

Борисов е в Брюксел за заседание на Европейския съвет, което ще продължи до петък. Днес и утре се очаква канцлерът на Австрия Себастиан Курц да информира за напредъка по приоритетите на Австрийското председателство на Съвета на ЕС. Държавните и правителствени ръководители ще обсъдят още миграцията, сигурността, защитата на външните граници, сътрудничеството с трети страни, борбата с контрабандата и киберсигурността. Борисов ще участва и в срещата Азия - Европа (АСЕМ), която тази година се домакинства от Европейския съюз.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети