Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Първо с президента ще обсъдя кандидатурата за главен секретар на МВР

Политика

Борисов: Първо с президента ще обсъдя кандидатурата за главен секретар на МВР

Снимка:

Първо с президента Румен Радев ще обсъдя предложението за нов главен секретар на МВР. Това заяви премиерът Бойко Борисов, който днес подети Габрово.

„Ще го потърся в удобно за него време, ще мотивирам кандидатурата, ще сложа няколко имена и тогава ще пристъпим към необходимите по закон съгласувателни действия. Системата има нужда от професионализъм, от спокойствие и аз и съм убеден, че е и президентът ще погледне държавнически“, категоричен е премиерът.

Той заяви и че ще предложи хора, които са големи професионалисти и в момента ръководят големи структури.

Относно повторените от соцлидерката критики за Унгария, премиерът се пошегува, че не може да надговори устата жена.

Премиерът направи проверка и на строителството на довеждащия път към тунела под Шипка.

"Ще съумеем тежкия трафик между Южна и Северна България да го преведем оттук. Мащабно и модерно строителство, имате възможност да видите как се строят модерни мостове с огромна височина. Тренираме за мостовете на "Хемус" и на автомагистрала "Кресна" - там мостовете ще бъдат още по-високи, екологичносъобразни", заяви премиерът Бойко Борисов, след като инспектира обхода на Габрово.

Борисов инспектира и строителните дейности по изграждането на нова църква в Габрово. Правителството ще помогне за довършването на ремонта на православния храм "Св. Св. Онуфрий, Дамаскин и всех мучеников Габровских". Необходими са още 300 хил. лв. През септември 2017 година Министерският съвет отпусна 180 000 лева за обекта.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още