Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП внесе вота на недоверие, Нинова: Знаем, че правителството не може да падне

Политика

БСП внесе вота на недоверие, Нинова: Знаем, че правителството не може да падне

БСП внесе вота на недоверие, Нинова: Знаем, че правителството не може да падне - Tribune.bg
Снимка:

ГЕРБ: Социалистите си живеят в паралелна система – повтарят лъжи и чакат да станат истини

БСП с трети вот на недоверие срещу правителството. Ръководството на левицата внесе в деловодството на Народното събрание мотивите за вота на тема „Здравеопазване”.

Още с внасянето Корнелия Нинова обяви, че си дава сметка, че правителството не може да падне. Самостоятелно социалистите разполагат със 79 депутати, които са много недостатъчни, за да свалят кабинета.

От ГЕРБ обявиха, че „червените“ си живеят в своя паралелна реалност и с този вот са го доказали.

„Станахме свидетели на дългоочаквания вот за здраве. Пореден път виждаме как БСП живее в паралелна вселена и повтаряйки една лъжа, искат да стане истина. Вместо да броят колко шефове на НЗОК е имало, можеха да сметнат колко пари сме дали за здраве до сега“, заяви Александър Иванов от ГЕРБ.

Той изброи успехите на управляващите в сектора – новооткрити и преоборудвани болници, средства за онкологично здравеопазване.

„Сега тече търг за смяна на всички линейки в цялата страна. Над 400. Никой е отрича, че има проблем. Само ние ги признаваме и търсим решения. БСП търсеха кой да им напише мотивите за вота дълго и затова избирателно се срещнаха само с малките болници. Защо не се видяха с частните, с държавните, с университетските“, питат управляващите.  


Коментари (1)

Явор Като го знаеш, защо ги внасяш или само да си лаеш
15.10.2018 17:05 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още