Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Член на „Възраждане“: Костадинов превъртя стотици хиляди от субсидията през сметки на близки

Политика

Член на „Възраждане“: Костадинов превъртя стотици хиляди от субсидията през сметки на близки

Снимка:

Накара цяла партия да лъжат заради глупавите му амбиции да си купи луксозна къща, апартамент, нови коли, разказва вече бивш член на ръководството на партията

До тук с ПП „Възраждане“, обяви в социалните мрежи Владимир Павлов – областен координатор партията за Бургас и Сливен.

Днес подавам ОСТАВКА и прекратявам членството си в проекта носещ прекрасното име „Възраждане“. Проект, едноличен и както се оказа замаскиран с една едничка цел, лично облагодетелстване и осребряване на постове на една персона и още няколко послушни мижитурки около него“, пише той.

Ето какво още се казва в позицията на Павлов.

Не мога да бъда съучастник на огромните лъжи зад които се крие човек с никакъв морал и вселенски егоцентризъм, способен да накара цяла партия с всички членове и симпатизанти да се оправдават и лъжат заради глупавите му амбиции и постъпки да си купи луксозна къща, апартамент, нови коли и стотици хиляди от субсидията превъртяни през сметки на приятели и близки.

И такъв човек иска да управлява? И когато му потърсиш сметка, започва да прави интриги да те отстрани и запуши устата. Пуска верният си клоун Ганьо да разбие една от най-работещите структури в страната, създавайки паралелна организация от отрепки.

Не си познал Костадине!

На всички които още му вярват, им пожелавам да изтрезнеят бързо, преди да стигнат до там да му дадат още власт и субсидии, с което да оцелее още години възпроизвеждайки порочния политически модел в страната!  


Коментари (3)

Елемаг Ха-ха-ха-ха... Да еба и тъпунгерите прости, включително и тоя дето сега плачка! Трябва да имаш коефициент на интелигентност в диапазона между нула и минус безкрайност, за да повЕрваш във "Възраждане" и в Копейкин!
09.06.2020 09:35 / Отговор
Джедай Тотю Как му лъсна нааканото дупенце на Костя Копейкин, щом и другите измамници, кариеристи и облещени за лапачка от пикливата му партийка със затихващи функции се озъбиха срещу него! И не защото са много честни и морални – не, а защото не могат да понесат, че той лапа като обезумял, а кара „цяла партия с всички членове и симпатизанти да се оправдават и лъжат заради глупавите му амбиции и постъпки да си купи луксозна къща, апартамент, нови коли и стотици хиляди от субсидията превъртяни през сметки на приятели и близки“. Пък те не могат да се вредят! Мъка голяма!
09.06.2020 10:23 / Отговор
кесо Така е като дружиш с лоши другари, те на хубаво няма да те научат. Костя се събра с махленски гамени като другарката Импексова, другаря Грипенов, другарката Костинбродска, известния в цял свят руски побойник Володя, професионалния измамник Решеткин и белята стана. Лошо, Костя, лошо!!!
09.06.2020 11:36 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още