Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветанов: Говориш за смяна на модела, а да те няма в парламента – несериозно е

Политика

Цветанов: Говориш за смяна на модела, а да те няма в парламента – несериозно е

Цветанов: Говориш за смяна на модела, а да те няма в парламента – несериозно е - Tribune.bg
Снимка:

На извънредното пленарно заседание във вторник кворум ще има, обещаха ГЕРБ

„Не може да говориш за смяна на модела и системата на управление на държавата, а в следващия момент да те няма в парламента, където е мястото да зададеш важните актуални въпроси към властта. Това говори единствено за несериозност от страна на депутатите от опозицията и за абдикиране от задълженията им“. Това заяви пред журналисти в Горна Оряховица председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

Той увери, че на извънредното пленарно заседание във вторник кворум ще има и се учуди, че именно в петък опозицията е решила да саботира работата на Народното събрание. Това е денят, в който се провежда парламентарният контрол, по време на който могат да се задават въпроси към изпълнителната власт.

Държавата е стабилна, доходите на гражданите непрекъснато се увеличават, има почти нулев дефицит, а в бюджета за следващата година са заложени повече средства във всички сектори. Всякакви съпоставки с времената, когато управляваше кабинетът Орешарски, са напълно несъстоятелни, изтъкна председателят на ПГ на ГЕРБ.

„Ние многократно сме получавали високи оценки от нашите европейски партньори именно заради това“, обясни той и благодари на коалиционните си партньори, че винаги са давали своята пълна подкрепа на специализираните органи при разследването и разкриването на престъпна дейност и корупционни схеми в държавното управление“, заяви той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Роси Така е претендират за нещо, а те дори не ходят в парламент, това е несериозно
02.11.2018 15:49 / Отговор
Николай Янков Кодовото име на новата политика на ДПС е уникална -"стани да седна". Кой ли стратег с кофти български го е измислил... историята мълчи.
02.11.2018 21:17 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети