Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветанов към БСП: Вие се готвите за избори, а ние за 4-годишен мандат (ВИДЕО)

Политика

Цветанов към БСП: Вие се готвите за избори, а ние за 4-годишен мандат (ВИДЕО)

Цветанов към БСП: Вие се готвите за избори, а ние за 4-годишен мандат (ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

Вие не сте алтернатива, заяви на опозицията председателят на ПГ на ГЕРБ

Декларациите, които чухме, са плод на това, че вие не сте алтернатива. Доказвали сте го винаги, когато сте имали възможността да управлявате“. Това каза в декларация от името на парламентарната група на ГЕРБ председателят ѝ Цветан Цветанов.

„В правителството няма задкулисие, всичко излиза наяве“, заяви той. „Това, което направи вицепремиерът Валери Симеонов е да се извини на всички, които са се почувствали засегнати. А премиерът Бойко Борисов също се извини на всички от името на правителството“, обясни Цветан Цветанов.

Ние ще подкрепим правителството, каза той. „Ние се стягаме да управляваме страната 4-годишен управленски мандат“, който караме в момента, закани се Цветанов. ГЕРБ ще спечели европейските, местните и следващите парламентарни избори, заяви от парламентарната трибуна той.

„През 2021 година ви каним да направим дебат, за да видят избирателите, че вие не сте алтернатива“, се обърна Цветан Цветанов към БСП.

Мога да попитам колко бяха парите, които БСП отпускаха за хората с увреждания – 179 млн. лева“, коментира той. „Правителството се обедини около управленска програма, в която парите, които ще се дебатират ще бъдат със 150 млн. лева повече“, заяви Цветан Цветанов.

Проектобюджетът ще бъде на база 116 млрд. БВП, а според програмата през 2021 година да бъде 120 млрд. лева“, обяви председателят на ПГ на ГЕРБ.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати