Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветанов: Не знам как тези, които говореха лъжи, гледат полицаите

Политика

Цветанов: Не знам как тези, които говореха лъжи, гледат полицаите

Цветанов: Не знам как тези, които говореха лъжи, гледат полицаите - Tribune.bg
Снимка:

По думите му е имало хибридно координирана атака срещу страната ни

Очерняща кампания срещу България се разрази около разследването на убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова, категоричен е председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

„Не знам как днес тези, които изговориха толкова много лъжи, как гледат полицаите, следователите, прокурорите, които представляват държавата в борбата срещу престъпността“, попита той пред БНТ.

По думите му е имало атака срещу страната ни, хибридно координирана. Той припомни думите на бившия съпруг на Виктория Маринова, който благодари за действията на държавата по разкриването на тежкото престъпление.

Цветанов подчерта, че самият факт, че Северин беше задържан за броени часове, е доказателство, че подходът им е бил правилен. Бившият МВР-министър и вицепремиер коментира, че акцията в Германия е била в резултат на години добра съвместна работа между службите на двете страни.

„Това е добра координация, която е създавана с години. Мога да кажа, че много са съвместните операции, които се планират и реализират заедно с европейските ни партньори“, заяви той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Калоян Да изговориха се и се изписаха доста лъжи по този случай
11.10.2018 12:52 / Отговор
Kur I mnogo istini :)
11.10.2018 16:22 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети