Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Двайсетина ултраси от „Възраждане“ опорочиха празника на връх Шипка

Политика

Двайсетина ултраси от „Възраждане“ опорочиха празника на връх Шипка

Снимка:

Качили се на паметника още сутринта и заели местата на стълбите, за да са на стратегическа позиция

Двайсетина привърженици на партия „Възраждане“ със знамена, надписани с името на партията, стояха на стъпалата на паметника на връх „Шипка“ и крещяха, докато се поднасяха венците, пише „24 часа“. Те успяха да освиркат и оплюят венците на всички институции и партии, с изключение на тези на президента Радев, омбудсмана Мая Манолова и БСП.

Мая Манолова стоеше сред тях с усмивка. При официалните лица не се качи и лидерката на БСП Корнелия Нинова, въпреки че бе сред тях по време на словата на паркинга, отбелязаха наблюдателни участници в тържествата.

Зад крещящите като озверели ултраси партийни привърженици по-високо на стълбите стоеше лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов и диктуваше на хората си кога да викат „Ууууу!“, кога „Мафия!“, кога „Оставка!“. Другите участници в тържеството негодуваха и викаха на хулиганите да млъкнат, но без успех.

Откога „Възраждане“ се управляват от БСП?“, попита един от присъстващите. Други му отговориха, че въпросната партия отдавна е патерица на БСП и дадоха примери как са съпровождали Корнелия Нинова при протеста на майките. „Нищо чудно да направят коалиция на изборите и сега да си я отработват“, подхвърлиха зрители.

Според очевидци десетина от ултрасите са се качили на паметника още сутринта и са заели местата на стълбите, за да са на стратегическа позиция за поднасянето на венците.  


Коментари (1)

Нормалния Българин Как не ви е срам да пишете такива глупости? бяхте ли там? видяхте ли реалността? прочетете предсмъртното писмо на Левски и преценете къде е вашето място. Предатели,застъпници за продажниците които съсипват България пред очите ви. И вие заставате зад тях,защото ви плащат стотинки и ви поробват. България винаги е просъществувала и съществуеа независимо че има предатели,които рано или късно си полуяават заслуженото....
05.03.2019 13:36 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема