Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Евгени Будинов: В НС има много артисти, но най-големи са социалистите

Политика

Евгени Будинов: В НС има много артисти, но най-големи са социалистите

Евгени Будинов: В НС има много артисти, но най-големи са социалистите - Tribune.bg
Снимка:

Когато става дума за смърт, политиката няма място там, категоричен е депутатът от ГЕРБ

„В НС има много артисти - има и много добри, има и по-лоши, но най-големите артисти са в „лявото“ пространство в парламента. В политиката на ГЕРБ няма такова нещо, там нещата са ясни, изпълнява се точна стратегия“. Това заяви пред Bulgaria on Air актьорът и депутат от ГЕРБ Евгени Будинов.

Има много фалшиви новини и хората могат лесно да бъдат подлъгани, подчерта той.

„В България се случват много хубави неща, но в същото време на тях не се обръща почти никакво внимание. В същото време се обръща внимание на лошите и „черните“ случки. Хората трябва да проверяват всяка една информация и да не се доверяват лесно“, посъветва депутатът от ГЕРБ.

Политикът-артист коментира реакциите на депутатите от опозицията след смъртта на телевизионната водеща Виктория Маринова.

„Когато става дума за смърт, политиката няма място там. Колкото и да е трагична новината, левицата я използва в своя полза, което е недопустимо. Европейските политици и лидери се подлъгаха, но след това се извиниха. В същото време БСП не го направи. МВР работи професионално и много бързо разкри случая“, категоричен е Будинов.

Той обясни и за гласувания от депутатите Закон за културното наследство.

„В България има огромно културно наследство, защото имаме огромна история. Това, което влезе в закона, е дигитализацията на културното наследство. Идеята е да знаем дигитално с какви обекти разполагаме, за да могат те по-лесно да бъдат съхранявани и контролирани“, обясни народният представител.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети