Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. г-н пРЕЗИДЕНТ, Непротивоконституционствувайте!

Политика

г-н пРЕЗИДЕНТ, Непротивоконституционствувайте!

г-н пРЕЗИДЕНТ, Непротивоконституционствувайте! - Tribune.bg
Снимка:

Автор: Христо Стоянов, Фейсбук

г-н пРЕЗИДЕНТ,

Непротивоконституционствувайте!

Поне да бяхте направили справка в Конституцията. И в Закона за съдебната власт.

И Вие не сте моят пРЕЗИДЕНТ. Но се налага да вИ търпя...

Изборът на Гешев "не отговарял на обществените нагласи"... В едно криминализирано общество с чии нагласи ще се съобрази назначаването на Главен прокурор. Вие чувате ли се какви аргументи излагате?... Обществото иска слаб Прокурор, защото няма интерес от силна институция. Адвокатурата иска удобен прокурор.

Всъщност, Вие сте удобен пРЕЗИДЕНТ... Но за сметка на това няма Президентство... Имате сив кардинал в корнелено розово, а до Вас в нова рокля се кипри един въпрос: (къ)ДЕ СИ, СЛАВА... Когато името на една жена осмисля амбициите на един пРЕЗИДЕНТ, който не намери време да направи нещо за изгорялата библиотека в родното си село, но е решил да оправя Държава, това не е моят Президент.

Не забравяйте, че освен на всички българи вИЕ сте пРЕЗИДЕНТ и на себе си в качеството вИ на поданик. Доволен ли сте от пРЕЗИДЕНТА си, или сте САМОдоволен от него.... Не бъркайте държавата с жената до себе си...


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Валентин Ангелов На мен също не ми е президент , въпреки че гласувах за него.Той е просто Популист , постоянно говори неща които , простосмъртните искат да слушат.И в края на краищата , нищо.Даже по зле става.Винаги съм питал иникойне обяснява , Защо той не свика общонационален митинг , всички гласували за него ще излязат и ще пометем Изрода борисов.Същото може да направи и корнелия нинова , защо по дяволите не го правят , след като го искат????
08.11.2019 13:31 / Отговор
Николова Ани валентин ангелов, кое ти е по-зле, мързи те да работиш или нямаш възможност да крадеш? Забери си корнелия нинова и беж в дън гори тилилейски, щом нямаш очи да видиш промяната. Работа има за нормалните хора, за тези, които искат добре да живеят. Ние в по-малките градове на страната си работим и обичаме съседите си и добре си живеем, а Вие си свиквайте митинги и такива изроди като теб , нека мрат от завист и нищо правене.
08.11.2019 23:24 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети