Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Лалов поряза мераците на Цветанов: Не го виждам като „естествен партньор“

Мрежата

Лалов поряза мераците на Цветанов: Не го виждам като „естествен партньор“

Лалов поряза мераците на Цветанов: Не го виждам като естествен партньор - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на общинския съветник от „Демократична България“ Методи Лалов

Цветан Цветанов не спира да повтаря, че вижда Демократична България като „естествен партньор“ на бъдещата си партия.

Обръщам внимание на Цветанов, че не сме забравили, че той доскоро беше дясната ръка на мутрата Бойко Борисов и основен организатор в създаването на клиентелистката организация ГЕРБ; че беше замесен в скандали с незаконно подслушване на политици, бизнесмени и магистрати; че заради него България е осъдена неколкократно от ЕСПЧ за нарушаване на човешките права; че единствено заради чадъра на прокуратурата и КПКОНПИ му се размина (засега) за Апартамент гейт.

Лично аз проявявам непоносимост към подобни прояви и хора като Цветанов. И не го виждам като „естествен партньор“ на нашата демократична общност. Затова се надявам гражданите чрез техния избор, както и обществените реалности да не ни поставят в нерадостното положение да трябва да водим политически разговори с типове като Цветанов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

кесо Интересно, че Методи Лалов никак не го притеснява тясното им взаимодействие с БКП/БСП, партията докарала България до втората най-страшна какатстрофа след падането под турско робство и която по никакъв начин не е променила своя вълчи нрав от 101 години насам. Не го притеснява и тясното им взаимодействие със "специалстката" по костинбродски афери Мая Конопа, нито пък с лакеите на Черепа и Мустака, нито пък с "последователния" натовско-антинатовски генерал Радев, който има като основна "длъжностна характеристика" борба срещу "несправедливите санкции" към "добрата" Русия.
19.09.2020 14:40 / Отговор
малкото Анче То почтеното си е почтено , праволинейното си е праволинейно , Методи Лалов е олицетворение на най-добрите черти на българите ! ОСАННА ! За Цецо важи същото , че и повече ! Търкулило се гърнето - намерило си похлупака ! Боклук при боклук отива !
19.09.2020 15:27 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати