Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Право на отговор на ПП БТР: Нямаме общо нито с БСП, нито с „Възраждане“

Политика

Право на отговор на ПП БТР: Нямаме общо нито с БСП, нито с „Възраждане“

Снимка:

Право на отговор на ПП БТР във връзка с вчерашната ни публикация „На протест във Варна: Нарязаха европейското знаме, сложиха билборд „България – извън НАТО и ЕС“, за която се позоваваме на колегите от "ВАРНА Новини".

На протест във Варна: Нарязаха европейското знаме, сложиха билборд България – извън НАТО и ЕС

Ето какво написаха от партията до редакционната ни поща:

1) Билбордът бе поставен от политическа партия "България на труда и разума" (БТР) още на 1.7.2020 г. - доста преди началото на сегашните протести. За него има подписан договор, според който билбордът трябва да стои до 20.9.2020 г. Цената от 1840 лв бе платена от БТР още на 1.7.2020 г., а сега виждаме, че билбордът ни е закрит. Къде отиде неприкосновеността на частната собственост? Някой ще плаща неустойки.

2) ПП БТР не участва в протестите, тъй като счита, че управлението на България не е в София, а в Брюксел и Вашингтон, т.е. тези протести са отклоняване на вниманието от евроатлантическите кукловоди.

 3) ПП БТР не само че няма нищо общо с БСП (Гуцанов/Нинова) и байганьовския политик-лидер на партия „Възраждане“, но и коренно се разграничава от техните политикоикономически виждания.

БТР обаче подкрепя напълно постъпката на варненци, които са нарязали знамето на колонизаторите.

Малко повече за БТР:

ПП БТР е първата партия в света, чиято програма се базира на ставащата все по-популярна икономическа парадигма на школата на Модерната монетарна теория (ММТ). Партията бе създадена преди година с около 12 точки, даващи алтернативата на икономческата безизходица, в която България е изпаднала през всичките години на „прехода“. Тези точки представляват всъщност манифеста „Пътят напред“. В страницата на партията ни във ФБ този манифест има вече 144 000 харесвания.

 

С уважение,

Райчо Марков - член на Националния изпълнителен съвет на ПП БТР      


Коментари (2)

кесо Абе, тия имат ли нещо общо с труда и разума. И за да не се занимават с неща непосилни за очевидно твърде скромните им умствени способности да решат въпроса с парите по "ленински". Да отменят парите както направи "гениалния пролетарски вожд" таварищ Ленин по времето на военния комунизъм. Чиста работа, няма пари няма проблем, както пък би казал "компетентно" другият "още по-гениален пролетарски вожд" таварищ Сталин, тия работи той ги разбира много изтънко
20.07.2020 13:46 / Отговор
Никс Вземи се гръмни разбирачо
09.02.2021 23:29 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още