Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. СДС за Бенчо Бенчев: Парадоксално е БСП да се обявява за повече държава в охраната

Политика

СДС за Бенчо Бенчев: Парадоксално е БСП да се обявява за повече държава в охраната

СДС за Бенчо Бенчев: Парадоксално е БСП да се обявява за повече държава в охраната - Tribune.bg
Снимка:

„Визия за България“ се разминава с реалните действия на високопоставени кадри, сочи позицията

„Парадоксално е, че именно БСП се обявява за повече държава в охраната на реда и борбата с престъпността, докато нейни кадри задкулисно и успешно се възползват от „златния шанс“, даден им преди 24 години.“ Това пише в позиция си СДС по повод на казуса със задържания общински съветник Бенчо Бенчев и „Визия за България“ на БСП. „Призоваваме БСП да направи трезва преценка на създалата се ситуация и да преосмисли своята „Визия за България“. Ако документът бъде преработен в посока по-малко популизъм и политическо лицемерие, ще бъде значително по-полезен както за левите избиратели, така и за цялото общество“, посочват от СДС.

В позицията е припомнено, че само няколко седмици след представянето на „Визия за България“ на БСП, актуалните събития са илюстрирали „разминаването между заявените позиции на социалистите и реалните действия на техни високопоставени кадри“.

„Топлите връзки между общинския съветник от БСП Бенчо Бенчев и Димитър Желязков, както и съвместната работа на последния с бивш полицейски шеф в охранителната фирма „Аркус“, ни провокират отново да заявим позиция относно искането на БСП за „възстановяване на ролята на държавата в охраната на обществения ред и борбата с престъпността“, заявяват от СДС.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати