Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Сидеров и симпатизанти нахлуха в „Макдоналдс“, викнаха им полиция

Политика

Сидеров и симпатизанти нахлуха в „Макдоналдс“, викнаха им полиция

Сидеров и симпатизанти нахлуха в Макдоналдс, викнаха им полиция - Tribune.bg
Снимка:

„Атакистите“ искали да проверят хигиената в заведението за бързо хранене

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров, който е общински съветник в София, влезе в заведение за бързо хранене в центъра на София, за да провери, по думите му, хигиената там, предаде БГНЕС.

„Получихме много сериозни сигнали, че има некачествени… вижте колко полиция извикаха, при положение, че ние искахме да проверим само хигиената в заведението, тя е ужаса, имаме снимки. Получихме данни, че тук хигиената е ужасна, влязохме вътре и установихме, че наистина е ужасна хигиената и че това заведение трябва да се затвори“, твърди Волен Сидеров без да представи доказателство за твърденията си.

От МВР заявиха за БГНЕС, че е имало сигнал от заведение за пререкания между група клиенти и персонала. При пристигане на мястото е установено, че ситуацията се е успокоила, не е имало напрежение. На място след получения сигнал са се отзовали столичната полиция. Самият сигнал е получен между 17:30 и 18 часа.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (14)

Мимето Ама какъв съм евразийски палячо, а?
17.03.2021 19:21 / Отговор
Джедай Тотю Тоя старчок, дето е станал на 64 лазарника, по-добре да си гледа памперсите, че са му увиснали от едната страна, а да не се прави на голям юнак! Той беше депутат, сега е общински съветник и като му свърши мандата, ще е на 68 години. Да се пази да не го срещам, че ако му излющя един зад врата, така ще напълни памперсите, че ще се обезлайни до припадък, боклука му с боклук! И никой от келешчетата с него няма да си мръдне пръста да му помогне!
17.03.2021 19:48
Геш Волен беше пиян в Панорама миналия петък! Дето хората викат кьоркютук!
17.03.2021 21:51
Златният пръст на Орешарски Да ''шибне'' още една водка и да провери хигиената във вила Калина.Чудя му се, винаги е видимо пиян, а все още кара кола....
17.03.2021 19:39 / Отговор
Киро Тоя кога ще го приемат в Курило, да миряса най накрая
17.03.2021 19:57 / Отговор
Стефан Попов Евразийският идиот Сидеров отново се изсра! Сега Макдоналът му е виновен, че няма и един процент! Макдоналът е американски и затова руският агент сидеров го е хванал на мушката! Но лумпенът сидерУв така и не разбра , че вече е аут от политиката. Такива дебили, евразейтци България вече не понася! Русолизците вече не виреят тук! Да си ходят в сибир пти путя!
17.03.2021 20:38 / Отговор
Долен Вървял си Волен Сидеров по улицата и едно лайно му подвикнало:
– Ей, ибрик!
– Аз не съм ибрик. Аз съм патриот! – отвърнал Сидеров
– То и аз бях торта “Гараш”, ама на…
17.03.2021 21:28 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети