Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Скромен протест пред парламента, стотина от „Възраждане“ поискаха оставката на кабинета

Политика

Скромен протест пред парламента, стотина от „Възраждане“ поискаха оставката на кабинета

Малоброен протест се провежда пред Народното събрание. Около стотина демонстранти излязоха в центъра на София, за да поискат оставката на третото правителство на премиера Бойко Борисов.

Скромната демонстрация е плод на повече от седмица организация в социалните мрежи, включително осигуряването на безплатен транспорт от различни точки на страната. Зад проявата стои проруската партия „Възраждане“, която афишираше призиви за взимане на властта със сила и военен преврат.

Днешният протест преминава на фона на патриотични песни и под знамената на „Възраждане“. Начело на протестиращите стои лидерът на партията Костадин Костадинов, наричан и „Костя Копейкин“ заради склонността на формацията му да брани руски интереси у нас.

Според очевидци демонстрантите правят опити да провокират органите на реда и да влязат в сблъсък с полицията.

Същите лица взеха участие и в щурма срещу Министерството на регионалното развитие и благоустройството преди няколко дни, при който бяха ранени двама полицаи.  


Коментари (1)

ИСТИНАТА Чак пък дтотина.., пусни камерата м/ду хората, ще ви се видят и хиляди. Но за простото око... За мен е очудващо, кой финансира ПП "ВЪЗРАЖДАНЕ"? Кой финансира убиването на знамената? Тези хора, не ходят ли на работа? Колкото до К. КОПЕЙКИН, не се ли срамува от себе си? Да твърдиш, че си българин и да защитаваш руски интереси, на това му се казва "национален предател", на когото по-скоро мястото е в ареста, не да се развява по площадите. Миличкият му се иска да влезе в НС, но това са само мечти. Мунчо и соц.комунистите са ни достатъчни. Стига идиоти! Мечтите са безплатни. Споко, ще дойде и неговото време.
07.02.2020 19:09 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още