Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Таско Ерменков на протест в подкрепа на Костадин Копейкин

Политика

Таско Ерменков на протест в подкрепа на Костадин Копейкин

Снимка:

БСП обявиха, че подкрепяли всички, които искат оставката на правителството

Представители на БСП се появиха на протеста на „Възраждане“ пред Народното събрание. В демонстрацията се включиха и народни представители на столетницата. Депутатът Таско Ерменков потвърди, че партийната линия е да се подкрепят изявите на „Възраждане“ и лидера им.

„Днес на протеста срещу правителството. По повод присъствието на народни представители от парламентарната ни група ме попитаха, дали БСП подкрепя партия "Възраждане". Отговорих, че БСП подкрепя всички, които искат оставката на правителството в името на една просперираща социална държава без разлика от партийната им принадлежност“, обясни социалистът във Фейсбук.

Според него е необходимо „единение в името на бъдещето на Родината ни“, иначе „кликата на Бойко ще продължава да ни яха на принципа „Разделяй и владей“.

Иначе социалистите не бяха приветствани в редиците на протеста, като други протестиращи им крещяха, че са комунисти.  


Коментари (2)

Чочко Едно е да искаш,друго е да можеш-вие само искате и нищо не можете/освен да забатачвате България/
07.02.2020 16:42 / Отговор
АЛО, ПРИВАТИЗАТОРКАТА Никоя държава, не е в състояние да задоволи глада и алчността на комунистите. Затова, взеха правилното решение, премахнаха соц. комунизма и не допускат тази партия, извървяха дългият път на промените, започнаха икономическо развитие. За тази цел и народите им промениха своето мислене, но си взеха поука и от грешките в миналото. За да вървим напред, БКП/БДО, трябва да няма гласоподавател и веднъж завинаги да се отървем от К. ИМПЕКСОВА, Е. ГЕЧЕВ, Р. ПЕТКОВ, Р. ОВЧАРОВ и сие, тези, които фалираха, разграбиха и приватизираха д-вата. Спомнете си, какво се случи със спестяванията ни при банковият фалит и ограбеният пенсионен фонд. Б-Я ще върви напред, доходите ще се увеличават, когато премахнем соц.комунистическата-проруска бариера, които спъват развитието на Б-Я!
08.02.2020 07:36 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още