Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Геро се изнерви на Мария Илиева: Спрете ѝ пиенето, моля ви!

Шоу

Геро се изнерви на Мария Илиева: Спрете ѝ пиенето, моля ви!

Снимка:

Изплуват и първи разкрития за самоличността на скритите участници

Съботният старт на шоуто „Маскираният певец“ разбуни духовете още с началото. Женурята в детективския панел Гала и Мария, се бяха заели да се конкурират по пазви. Двете любителки на по-младите мъже бяха извадили наяве цепките от деколтетата си и съблазняваха юношите пред екрана, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Геро пък изпъкна с непрекъснатите си забележки ту към водещите, ту към колегите си на масата.

Най-пиперлива се оказа тази към Мария Илиева – „Спрете ѝ пиенето, моля ви!“, изкрещя Геро след поредното нелогично предположение на 41-годишната певица относно самоличността на скрит зад маската певец.

Зрителите в залата и милиони пред екраните осъзнаха моментално причината за леко неадекватното поведение на изпълнителката на „Нищо“.

Дали намекът беше шеговит, или наистина в чашата на Мария Илиева има „твърдо гориво“ вместо вода не стана ясно. Известно е обаче, че изпълнителката редовно се отдава на запивки по барове и кръчмета.

Междувременно веднага след бляскавата премиера на шоуто първи напусна Иван Звездев, маскиран като Паун.

След като всички видяхме участниците, макар и маскирани, вече започват да се оформят предположения за самоличността на хората зад маските.

Според някои, Алисия категорично е Принцесата, зад маската на Пилето се крие Дивна, в кожата на Лъва се спотайва Гери-Никол, Кукерът е Ненчо Балабанов, а Бикът - Мария Игнатова, писа ХотНюз.

От детективския панел обаче заподозряха в участие само Гери-Никол и Ненчо Балабанов.

Съмненията на Ники Кънчев, Геро, Мария Илиева и Гала се въртяха също около Роберта, Есил Дюран, Анелия, Наталия Гуркова, Жени Калканджиева и т.н.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още