Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Битката е загубена, но не и войната! Норвегия надви България с 1:0

Спорт

Битката е загубена, но не и войната! Норвегия надви България с 1:0

Битката е загубена, но не и войната! Норвегия надви България с 1:0 - Tribune.bg
Снимка:

Отстъпваме първото място в групата само по голова разлика, шансовете остават!

България не успя да продължи победната си серия и да запише пети пореден успях. Националите загубиха гостуването си в Норвегия с 1:0 и изпуснаха първото място в групата си в Лига на нациите.

Срещата се игра на стадион „Улевал“.

По този начин скандинавците се изравниха по точки с родните трикольори, равенство има и в директните сблъсъци (разменени победи с по 1:0), но са с по-добра голова разлика, пише Новспорт.

Първото полувреме премина изцяло под диктовката на Норвегия. В 23-ата минута домакините само по чудо не поведоха. Мохамед Елюнуси отправи чудесен изстрел, но топката не влезе във вратата.

Голът дойде в 31-ата минута. Елабделауи получи отдясно в наказателното поле, пусна успоредно на голлинията и от непосредствена близост Мохамед Елюнуси засече в мрежата за 1:0.

В 38-ата минута дойде най-доброто положение за „лъвовете“. Десподов центрира от фаул на близка греда, Бодуров засече с глава, но доста неточно.

Селекцията на Петър Хубчев излезе по коренно различен начин през втората част. Освен че изравниха играта, родните национали започнаха и да владеят инициативата. 10 минути след началото на втората част, България имаше възможност да изравни. След центриране от фаул, топката стигна до Ивелин Попов. Капитанът стреля от въздуха, но топката рикошира в норвежки защитник и мина високо над вратата.

В 62-ата минута България създаде и най-доброто си положение в мача. След няколко паса, топката стигна до Ивелин Попов, който стреля от границата на наказателното поле, но вратарят на домакините улови без сериозни проблеми.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети