Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Феновете тръпнат в очакване - Националният отбор по футбол се изправя срещу Кипър в Лигата на нациите

Спорт

Феновете тръпнат в очакване - Националният отбор по футбол се изправя срещу Кипър в Лигата на нациите

Феновете тръпнат в очакване - Националният отбор по футбол се изправя срещу Кипър в Лигата на нациите - Tribune.bg
Снимка:

„Лъвовете“ вече зарадваха българите с победи над Словения и Норвегия

Днес българският национален отбор по футбол се изправя срещу Кипър в новия приятелски турнир на УЕФА Лига на нациите. В 21:45 ч. на стадион "Васил Левски" в София "лъвовете" ще излязат за третия си мач от турнира. Избраниците на селекционера Петър Хубчев вече зарадваха родните фенове с победи в първите си два мача срещу Словения и Норвегия.

Кипър не изглежда опасен отбор. В 14-те мача срещу "лъвовете" футболистите от острова имат само 1 победа и цели 12 поражения, пише bTV.

Българският национален отбор пък се намира в серия от 4 поредни успеха, която не се е случвала от 10 години насам. На своя територия, в София, пък футболистите ни са губили само веднъж в последните си 5 мача и то от световния шампион Франция.

В групата за мач на "лъвовете", след 10 години прекъсване, се завръща вратарят Георги Петков, който обаче едва ли ще измести от титулярната позиция Пламен Илиев.

"Трябва всеки да даде всичко от себе си. Пределно съм наясно, че след двете победи очакванията са по-големи. Това е част от живота и футбола. Мина времето, когато се оправдавахме, че напрежението е голямо, защото очакванията са големи", каза Хубчев преди срещата днес.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати