Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Любо Ганев: Доволни сме от Пламен Константинов, отворени сме за нови преговори

Спорт

Любо Ганев: Доволни сме от Пламен Константинов, отворени сме за нови преговори

Снимка:

Той беше най-добрият треньор досега, заяви членът на УС на БФВ

„Доволни сме от Пламен Константинов като треньор на националния отбор по волейбол. Той беше най-добрият треньор досега. Във федерацията сме отворени за бъдещи преговори.“ Така Любо Ганев, член на УС на БФВ, коментира пред bTV изтичането на договора на бившия капитан на "лъвовете".

Ганев подчерта, че засега са приключили взаимоотношенията си със специалиста, който води тима от 2014 г. “Видяхме се, поговорихме и се разбрахме, след като приключи световното за жени, двамата треньори да направят отчет", обясни той. И допълни, че двамата са говорили само за отчет на свършеното, а не за продължаване на договора на селекционера.

"Нашите момчета не се представиха зле, но можехме да бъдем в първата шестица. Представянето е добро, но можеше още", коментира Любо Ганев представянето на световното на волейболистите ни.

"Ако е така ситуацията, която Пламен я описва, значи нещата не са добре. В националния отбор не знам защо е така, но е свързано с възпитание и лична дисциплина. Националният отбор е престиж, това е най-голямата чест", обясни Любо Ганев в коментар на поведението на някои играчи. "Не може да викнеш играч, а той да не иска да влезе. Това повече не може да се получава“, допълни той.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още