Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Преди мача с норвежците – националите по-сплотени от всякога (ВИДЕО И СНИМКИ)

Спорт

Преди мача с норвежците – националите по-сплотени от всякога (ВИДЕО И СНИМКИ)

Преди мача с норвежците – националите по-сплотени от всякога (ВИДЕО И СНИМКИ) - Tribune.bg
Снимка:

Петър Хубчев и Иван Бандаловски дадоха пресконференция в Осло

Футболните ни национали се представят отлично до момента в новия турнир на УЕФА - Лига на нациите, постигайки победи в първите си три мача. Утре селекцията на Петър Хубчев гостува на преследвача Норвегия - от 21:45 часа. С пълен актив от 9 точки България оглавява класирането в група 3 на лига „C“ и уверено крачи към Евро 2020, пише Новспорт.

Преди няколко часа „трикольорите“ пристигнаха в Осло, а по време на полета беше запечатана снимка, която потвърждава затвърдилото се мнение след успешните мачове - че националите ни са по-сплотени отвсякога.

И след победата над Кипър (2:1) всеки един от играчите на Петър Хубчев, а и самият той, изтъкваха, че отборът е едно голямо семейство. Потвърждава го и снимката, на която прегърнати в самолета са капитаните на Левски и ЦСКА - Иван Горанов и Николай Бодуров. С тях е и друг от "червения" тим Кристиян Малинов. Тримата са загърбили враждата на клубно ниво в името на най-важното - българският национален отбор.

Бодуров, Горанов, Малинов и абсолютно всички в лагера на "трикольорите" са пределно амбицирани да победят и утре. Защото България е над всичко!

Петър Хубчев и Иван Бандаловски вече дадоха и своята дадоха пресконференция преди мача в Осло.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети