Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Александър Ваклин: Опитват се да изкривят общественото мнение по случая „Иванчева“

Закон и ред

Александър Ваклин: Опитват се да изкривят общественото мнение по случая „Иванчева“

Александър Ваклин: Опитват се да изкривят общественото мнение по случая Иванчева - Tribune.bg
Снимка:

Държавни и общински служители се страхуват, когато видят негови служители

Има опит да се изкриви общественото мнение по случая „Десислава Иванчева“ и към нея да се предизвика съжаление, коментира в ефира на „Нова телевизия“ Александър Ваклин, бизнесменът, който подаде сигнал срещу бившия кмет на "Младост“.

Според строителния предприемач задържането на бившия кмет е станало публично, защото самата тя е избрала мястото, където да получи парите, а разследващите органи не са имали друг избор, освен да предприемат арест в центъра на града.

"Не съм компетентен как се извършват процедурите по задържане, обиск, прегледи в болница", призна Ваклин в коментар по повод придружаването на Десислава Иванчева до лечебното заведение с вериги на краката.

Бизнесменът посочи, че за пръв път му се случва да му бъде искан толкова голям подкуп. Той смята, че има страх сред общинските и държавни служители, когато видят представител на неговата фирма. "Аз съм един гражданин, който е застанал с името си и свидетелства. Защото има много граждани, които казват аз знам, че той например има Ролс-Ройс, но никой не отива да свидетелства. Много често журналист с камера отива и разобличава някакъв проблем, но без свидетел, няма как това да отиде в съда“.

Ваклин призна, че заради ареста на Иванчева служителите и документите на фирмата му се проверяват щателно от администрацията по места.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Има ли фактор, който разколебава доверието ви в честността на вота и изборните резултати?
Покажи резултати Скрий резултати