Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Близки на убитата Дарина: Викторио непрекъснато я следеше и я заплашваше

Закон и ред

Близки на убитата Дарина: Викторио непрекъснато я следеше и я заплашваше

Снимка:

Жена не подала жалба в полицията за тормоза, защото се е страхувала

„В петък той публикува две жалейки на профила си – предполагам, че за него и за Дарина, не за детето. Oставил си е униформата за работа в жилището и я следил три дни преди това. Дочух, че е оставил и писмо до родителите си - колко си обичал детето. Това доказва, че е планирано”, заяви Валерия Филкова, приятелка на семейството на убитата Дарина пред bTV.

Според близките Дарина не е подала жалба в полицията за тормоза, защото се е страхувала. По думите на Филкова Викторио е пуснал жалба срещу Дарина с идеята да заведе дело и да вземе детето, като лиши майката от родителски права.

В понеделник сутринта, преди убийството ѝ, трябваше да му бъде връчена нотариалната покана за взаимно споразумение за поделяне на родителските права и часовете, в които той да вижда и да взима детето, каза още Филкова.

Викторио непрекъснато е следял майката на детето си, чупел е телефоните ѝ, защото не е искал тя да разговаря с никого, разказа още Филкова. Той е заплашвал Дарина и близките ѝ, казвал е, че може да отвлече детето, да инсценира катастрофа или да поръча някой да го пребие, след което да обвини нейните родители.

Тя разказа също, че в началото на връзката си с Викторио Дарина е забременяла, но той не е искал детето. „Казал ѝ е, че ако иска да бъдат заедно, трябва да го махне, защото им било рано”, отбеляза Филкова. Дарина я е помолила да я придружи, за да направи аборт. 2 години по-късно се е появила Никол.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още