Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Борисов: Турски министър лично е участвал в акцията срещу Митьо Очите

Закон и ред

Борисов: Турски министър лично е участвал в акцията срещу Митьо Очите

Борисов: Турски министър лично е участвал в акцията срещу Митьо Очите - Tribune.bg
Снимка:

Все още не е екстрадиран, сега се подготвят документите

Турски министър лично е участвал в акцията срещу Митьо Очите. Подземният бос беше задържан с червена бюлетина на Интерпол в Истанбул тази нощ. Новината за участието на най-високо ниво в спецакцията на турските власти беше съобщена от премиера Бойко Борисов.

Очите е бил задържан за един час. Арестантът все още не е екстрадиран, сега се подготвят документите, обясни Борисов, който говори пред журналисти в Малко Търново, за да инспектира преградното съоръжение на границата ни с Турция.

Подробности около задържането на очите бяха съобщени по рано днес от Даниела Начева, и.д. ръководител на Специализираната прокуратура.

„Тази нощ в Истанбул, в хотел, около 3:00 часа. Информацията, с която разполагаме в момента е, че в четвъртък е преминал границата от Гърция в Турция и благодарение на бързите действия на турските власти, е бил задържан. И в тази връзка искам да изкажа официално благодарностите си към турските власти за бързата и адекватна намеса и действията по задържането му. Процедурата по екстрадицията вече е задвижена“, заяви Начева пред БНТ.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Има ли фактор, който разколебава доверието ви в честността на вота и изборните резултати?
Покажи резултати Скрий резултати