Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Лелята на Дарина: Не искам смърт за убиеца, смъртта за него е избавление

Закон и ред

Лелята на Дарина: Не искам смърт за убиеца, смъртта за него е избавление

Снимка:

Страхливец е, сигурно е убил детето, защото плаче и може да го издаде, предполага жената

„Аз не искам смърт за него. Смъртта за него е избавление. Искам постоянно да гледа това. Сто години да живее му пожелавам. Той е страхливец. Имам чувство, че е убил детето, защото е чул полицейските сирени и е стрелял в момента. Той е убил, за да не го издаде, защото то е плачело”. Това заяви пред БТВ лелята на убитата Дарина Таня Найденова

26-годишният Викторио Александров, обвинен за жестокото двойно убийство на жена си и собствено им дете, винаги е бил деспотичен, споделят близките.

„От момента, в който е с него, тя нямаше приятелки. На кръщене на детето, на рождени дни са само негови приятели. Дори брат ми и снаха ми не можеха да дойдат в апартамента, който те са купили. Те нямаха право да идват, можеха да видят детето само с негово съгласие. Като се роди детето, беше започнал кампания да му се прехвърли половината апартамент. Започна да твърди, че те са искали да ги разделят”, разказва лелята.

Тя си спомня, че много пъти е увещавала племенница си, че този мъж не е за нея.

„Много пъти говорих с нея, че това не е човек за нея, че няма да е първата самотна майка с дете, никой не е умрял от това. А тя умря от това, че просто замълча и не пожела да подаде жалба. Мълчеше за целия тормоз. Купиха им коли и на двамата. Затънаха в дългове към банките и той не позволяваше никой да идва в дома. Трябваше да се прави освещаване, тя искаше да ни покани, той не позволи. А ние не сме му направили нищо лошо”, категорична е лелята.  

 


Коментари (1)

К.Анкова Колко може да си побъркан та да посегнеш на дедето си
02.11.2018 10:38 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още