Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Мъжът на Виктория: МВР работиха сериозно, висши държавници дойдоха да окажат подкрепа

Закон и ред

Мъжът на Виктория: МВР работиха сериозно, висши държавници дойдоха да окажат подкрепа

Снимка:

По неофициална информация лично премиерът е отишъл до Русе вчера

„По всичко личи, че това е нелепа случайност. Вижда се, че не е професионална поръчка“. Това заяви по Нова ТВ бившият съпруг на убитата Виктория – бизнесменът Свилен Максимов.

Той заяви, че не е споделял версията си с полицията, бил е разпитван и е сигурен, че е бил и част от заподозрените. По думите му това показва професионализма на полицията.

Свилен Максимов споделя, че не е очаквал международния отзвук, който получи убийството. Игнорира повечето теории и оказва пълно съдействие на полицията. Разказа, че са искали гражданското претърсване, но от полицията са ги помолили да не го правят, защото може да попречат на разследването.

Максимов благодари за това, че от държавата са дошли висши личности, които показали подкрепа. „Полицаите работеха сериозно, най-добро впечатление ми направи е, че хората не протестираха, а се събраха да окажат подкрепа“, каза той.

По неофициална информация лично премиерът е отишъл до Русе вчера.  


Коментари (4)

Ева Сапунджиева Без значение е, че е журналистка. Можеше да е жената, която е тичала преди нея. Можеше да е ученичка, лекарка, сестра в болницата и продавачка в магазин. Светла памет и дано държавата най-сетне вземе повече превантивни мерки за предотвратяване на подобни зверства.
10.10.2018 09:33 / Отговор
Мишо Илиев ... и после пак ни обяснявайте, че моралът бил буржоазен предразсъдак. По-брутално, гнусно и нечовешко престъпление едва ли може да има.
10.10.2018 09:36 / Отговор
Асен Така е МРВ си свършиха работата блестящо
10.10.2018 11:32 / Отговор
Миро Ако бяха обвинили него, едва ли щеше да казва, че са работили сериозно.
13.10.2018 07:51 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема