Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Прокуратурата разследва Костадинов за присвояване на 1 млн. лева

Закон и ред

Прокуратурата разследва Костадинов за присвояване на 1 млн. лева

Снимка:

Средствата са партийна субсидия, предназначени за функционирането на партията

Прокуратурата ще разследва председателя на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов за това дали е присвоил партийна субсидия в размер на 1 млн. лева, връчени му като държавни средства, предназначени за функционирането на партията.

Досъдебно производство за длъжностно присвояване в особено големи размери, представляващо особено тежък случай, е образувано от Окръжната прокуратура във Варна. Поводът е излъчването на два репортажа от разследване на Нова телевизия. В тях се изнасят данни за престъпление по член 203 от Наказателния кодекс, което е законен повод за образуване на досъдебното производство.

Ще бъдат проверени изнесените в разследването на Нова телевизия факти по придобиването на имоти от лице от ръководството и свързани с него лица, както и движението по партийните сметки на ПП „Възраждане“ – постъпления и преводи към други сметки.  


Коментари (3)

Копейкин Костя, свършиха ли рублите вече, та опря до субсидиите?
Толкова си некадърен. че и за съветски шпион не ставаш вече!
И съвсем правилно джуджето Путя ти спря издръжката.
Сега открадна и народните пари, от субсидията!
Чакаме те утре на протестите да кажеш ,къде скри кинтите!
13.05.2020 10:27 / Отговор
Киро Бизона Костя Копейкин имаше два куфара сушени рубли, ама курса им се сурна покрай цените на нефта и Костя ги прибра в тоалетната – за задни цели! Така че сега, с лапкането на субсидийката, Костя си го навря чадъра до пататите там, където слънце не огрява, а сега други ще му го разтворят! Отсега още се чуват отчаяни Копейкинови писъци и вопли, затова бързо за пуканки, че големият сеир предстои! Насам, народе, бият Копейкин!
13.05.2020 13:03 / Отговор
Anal porno video На Коценцето буквално му бръкнаха с боксова ръкавица в дОпето.Га яде държавната субсидийка не рИва, нали Коценце?Копейкин взел че си напраил дарение на себе си - ей тъй, по семейному.
13.05.2020 17:33 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още