Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. В Русе се провежда оперативно съвещание заради убийството на Виктория Маринова

Закон и ред

В Русе се провежда оперативно съвещание заради убийството на Виктория Маринова

Снимка:

Министърът на МВР и главният прокурор участват в съвещанието

Вътрешният министър Младен Маринов и Главният прокурор Сотир Цацаров са в Русе заради разследването на жестокото убийство на 30-годишната Виктория Маринова - административен директор на телевизия TVN. Полицаи и прокурори провеждат в града работно съвещание относно работата по разкриването на случая. Това потвърдиха специално за Tribune.bg от пресцентъра на МВР.

Все още няма задържан за убийството на административния директор на местна телевизия. Полицията работи по всички версии.

Министър Младен Маринов заяви вече, че по случая се проверяват лица от криминалния контингент, както и настанените в местната психиатрия, която е близо до мястото на инцидента.

Случайно преминаващ гражданин е подал сигнала за намерено тяло в храстите по крайбрежната алея в близост до тенис кортовете в Русе. Причина за смъртта на журналистката са множеството травми по главата и последвало задушаване на жертвата. Нападението е било извършено в светлата част на деня. Според разследващите полицаи все повече избледнява версията, че Виктория е била жертва на професионалната си дейност.

Полицаите работят денонощно за разрешаване на случая.

Автор: Моника Гаджанова  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема