Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Life
  3. Актрисата Диана Димитрова напуска театъра, пияни „дами“ пуснали слухове, че е изоставила дете в дом

Life

Актрисата Диана Димитрова напуска театъра, пияни „дами“ пуснали слухове, че е изоставила дете в дом

Актрисата Диана Димитрова напуска театъра, пияни дами пуснали слухове, че е изоставила дете в дом - Tribune.bg

„Преди да са тръгнали други грозни слухове, скъпи хора, трябва да знаете, че напускам театъра. Не ме виждате никъде по телевизията, защото отказвам участия. Приета съм в една от най-добрите академии в света за 3D и 2D анимация! Успях да се преборя на изпитите! За мен беше чест да бъда Ирина в театъра след голямата - Невена Коканова! 63-тото последно представление с мое участие ще бъде в София. Беше чест и да съм д-р Огнянова, въпреки трудностите и да притежавам най-ценната награда, тази от Вас за най-любима актриса“.

Това написа в профила си във Фейсбук актрисата Диана Димитрова.

Тя направи класация, на слухове, които имало по неин адрес.

„…, които реално се разпространяват в актьорската гилдия от „дами“. Една от тях директно ме попита ( видимо глътнала няколко уискита) -  Диана, кажи за детето!? Доста се посмях, но тя беше сериозна и перманентно пияна и искаше да знае.

1-во: Разбрах, че преди години съм родила ииии сега ще Ви втрещя, родила съм и съм изоставила детето си в дом! ( Вру има сестра или братче или то само ще се определи)

2-ро: Преди година „сериозни“ сайтове са написали статии, че съм бременна и не знаем кой е бащата. ( Разбира се, как ще знаем, Коледа мина)

3-тото си го знаете  „Мили, хора пазете си децата“, изброява тя.

„Да поразсъждаваме. От кого тръгват тези слухове? Изминаха три години от битката при „Кауфланд“ за тоалетна хартия. Сигурна съм, че тези слухове са тръгнали от хора на опашката. Или от хора, които просто не могат да понесат, че аз съм от село Кайнарджа, че съм приета първа по успех в „Национална художествена академия“ и че съм приета първа по успех в „Националната академия за театрално и филмово изкуство“. Защо? Тази омраза и завист само ги разболява. Не, те не го усещат, но идва денят. Няма как да не ми е гадно, но преминава през мен за кратко, като мирис от бунище по пътя. Аз знам какъв човек съм. Знам, колко силна съм по дух, усмихвам се и прощавам. Но ми става ми тъжно за тях, защото кармата не прощава. Нямам нито една гнусна реклама с която да Ви лъжа, въпреки хилядите предложения. Винаги съм била отровена до болка и заради това не съм удобна. Винаги съм била откровена до болка в интервютата си и в действията си. Винаги съм била тази, която ще каже истината“, завършва тя.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп