Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. За нас

За нас


Кои сме ние?

Tribune.bg е на медийния пазар от 2018 г., когато си поставихме задачата да направим модерен, ярък и запомнящ се медиен продукт. Оттогава всеки ден предлагаме на нашите читатели най-важното в сферите на обществото, политиката, финансите, международния обмен, спорта и шоубизнеса.

За изминалите 4 години пораснахме и се развихме – и като медия, и като екип.

С бързина и отдаденост се стремим винаги читателите ни да са добре информирани. Журналистите ни са на най-горещите точки, откъдето вече излъчват на живо и предлагат ексклузивно видео съдържание.

Наложихме своята запазена марка „От мрежата“, която дава любопитен, често провокативен поглед към ставащото у нас и по света, с гласа на популярни и непопулярни потребители на социалните мрежи.

Част от екипа ни е и един от най-популярните родни астролози – Ивелина Пенчева, която всеки ден радва почитателите си с хороскопи и ценни житейски съвети здравето, психиката, храненето, отношенията и любовта.

Нашите ценности

Даваме Трибуна на различните гледни точки, с които не е нужно винаги да сме съгласни.

Не отстъпваме обаче и от собственото си мнение, което защитаваме с имената и лицата си.

С екип от доказани журналисти, нашата мисия е да информираме и да образоваме, да предлагаме актуалност и достоверност, да даваме често различен прочит на обществените процеси.

Търсим гледната точка на най-добрите експерти, които да разтълкуват задълбочено темите и да задоволяват нарастващия обществен глад за качествен анализ на случващото се.

Искрено вярваме, че свободата на изразяване, достъпът до проверени факти и задълбоченият анализ на обществено-политически процеси, е спойката, която ни прави демократично общество.

Нашите журналисти:

Наталия Габарева, главен редактор

Мила Ганчева, редактор

Аника Димитрова, редактор

Гергана Ингилизова, редактор

Моника Димова, редактор

Моника Гаджанова, автор и репортер

Андреа Драганова, автор и репортер

Емил Арсов, спортен редактор

Ивелина Пенчева, астролог

Следвайте ни в социалните мрежи:

Facebook

Instagram

Twitter

Telegram

Топ новини виж още
Мнения виж още
Хороскоп
архив
Анкети
АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати