Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Life
  3. Издадоха финала на „Ергенът“! Вижте какво се случва (ВИДЕА)

Life

Издадоха финала на „Ергенът“! Вижте какво се случва (ВИДЕА)

Издадоха финала на Ергенът! Вижте какво се случва (ВИДЕА) - Tribune.bg

Съсипаха изненадата за финала на хитовото риалити на бТВ „Ергенът“. В платформата threads.net бяха качени две видеа, за които се твърди, че са били на платформата btvplus. На тях се виждат първи думи на двете финалистики Магдалена и Надежда, които споделят разочарованието си от решението на хубавеца Алек да не избере нито една от тях. В отделни клипове водещият Наум разпитва хубавиците как се чувстват от решението на „ергена“ да не ги удостои с присъствие и да не застане пред тях с решението си.

Магдалена заявява, че не е очаквала, не упреква Алек, но е разочарована, че той не се е появил.

„Два месеца бях искрена и открита с него. Щях да приема всяко негово решение и да ме погледне в очите“, заяви тя.

„Когато те видях по пътеката, си мислех, че ще разкажеш пак някоя прекрасна легенда за любовта и розите, после ще ме измъчиш с няколко въпроса и след теб ще дойде Алек. Със сигурност не очаквах да не се появи и последният мъж, който ще видя, да си ти“, призна си Маги, с което окончателно се разкри какъв точно ще е финалът.

Хубавицата казва, че е очаквала някаква изненада „Видях те в далечината и в един момент първо помислих, че си Алек. Чаках да се появии. Бях сигурна, че ще дойде до последно. Оглеждах се наляво-надясно. Гледах в очите на редакторите, за да може някой да се издаде, че е шега. Изненадата беше неприятна“, призна още Магдалена.

Другата хубавица – Надежда разказва, че е минала през много емоции, била е обидена, че не се е изправил пред тях.

„Тогава бях като бомба със закъснител емоционална. Не знаех къде се намирам“, каза тя. По думите ѝ положителната част на това приключение е, че е създала приятелства с момичетата.

„Като се опознах с Алек много го исках и исках аз да съм финалистка“, добавя тя. Видеата са били свалени от btvplus, а истиността им подлагаме на съмнение.

 
Post by @hellomissmarti
View on Threads
 
Post by @hellomissmarti
View on Threads

Последвайте ни в Google News

 

Етикети Ергенът, финал
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати