Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Life
  3. Кали: Попфолкът сам по себе си не е лош. Лоша е цялата култура, излъчването, посланието, което носим

Life

Кали: Попфолкът сам по себе си не е лош. Лоша е цялата култура, излъчването, посланието, което носим

Кали: Попфолкът сам по себе си не е лош. Лоша е цялата култура, излъчването, посланието, което носим - Tribune.bg
Снимка:

Попфолк идолът Кали попиля гилдията, пише „Стандарт“. Изпълнителката на  вечния хит „4-4-2“ заговори за задкулисието в най-комерсиалната музика и отправи критика към поведението и посланието, което носят представителите на жанра.

„Иска ми се всички попфолк изпълнители да ходят с живи банди, иска ми се едно попфолк участие да е два часа. Иска ми се през тези два часа да има живо пеене, да няма плейбеци“, каза Кали.

„Иска ми се да почнем да правим авторска музика, която да е на основата на ромския фолклор, защото ромите в България имат прекрасна музика и на основата на българския фолклор и да се модернизира, и когато си пуснеш една музика, да си казваш: А, това е произведено в България  –  С чужда пита помен правим ние тук звездите“, заяви хитовата певица.

Кали повдига още завесата на най-комерсиалната музика и казва каква е истината за звездите и разминава ли се споделяното от тях в социалните мрежи с действителността.

„Всъщност попфолк звездите не сме чак толкова богати и щастливи, колкото се правим в социалните мрежи, защото създаваме изкуствен модел на подражание, който дечицата, ако не могат да достигнат, не искате да знаете до какви крайности стигат. Това е примерът, който една цяла гилдия, каквато е тази на попфолка, даваме на подрастващото поколение, който никак не е добър”, каза още певицата.

„Попфолкът сам по себе си не е лош. Лоша е цялата култура, излъчването, посланието, което носим ние. Знаете ли колко е жалко, когато си дам сметка, че моят хонорар е по-голям от този на човек, който е учил медицина. Имам предвид доктор с опит, което е много жалко. Много е тъжно. Проблемът не е в моя хонорар, а че той не взима толкова пари, колкото заслужава” , коментира тя.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати