Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Life
  3. Пенелопе Крус: Да шофираш на инат и каво е да живееш с Хавиер Бардем

Life

Пенелопе Крус: Да шофираш на инат и каво е да живееш с Хавиер Бардем

Пенелопе Крус: Да шофираш на инат и каво е да живееш с Хавиер Бардем - Tribune.bg
Снимка:

Пенелопе Крус стана героиня на новия брой на американската версия на списание Elle. Испанската актриса участва във фотосесия на Зоуи Гросман, появявайки се на страниците на изданието в изображения, внимателно подбрани от стилиста Алекс Уайт. Круз говори за последната си филмова роля. За снимките на „Ферари“, където Крус играе съпругата на известния бивш състезател Енцо Ферари, актрисата призна, че това е било доста необичайно преживяване за нея, тъй като самата тя много се страхува от шофиране. Факт е, че като дете тя става свидетел на прегазването на сестра й Моника от кола. Въпреки факта, че всичко завърши добре, този инцидент причини психологическа травма на Пенелопа. "Тогава бях на осем или девет. Спомням си, че тя носеше червено палто. Времето спря за мен. Беше много травмиращо за мен, защото я видях да губи съзнание", спомня си Круз.

Актрисата разказа и за връзката си със съпруга си, актьора Хавиер Бардем, и отглеждането на две деца от него - 12-годишния син Лео и 10-годишната дъщеря Луна. Според Пенелопе тя е искала да стане майка още като малко момиче - още тогава е знаела, че майчинството ще стане нейното основно призвание в живота. Сега Круз се опитва да защити децата от влиянието на интернет върху тях: Луна и Лео не само нямат акаунти в социалните мрежи, но и телефони. "Когато умът ви е все още в етап на формиране, е толкова лесно да се поддадете на манипулация. Кой ще плати за това? Не нашето поколение, което се научи да използва БлекБери на 25 години. Това е жесток експеримент върху децата, върху непълнолетните“, обясни позицията си Пенелопе.

Тя добави, че никой не се нуждае от TikTok, когато Хавиер Бардем живее в дома ви: „Той пее, той е страхотен танцьор. Може да направи страхотна имитация на Мик Джагър или да имитира разговор между Ал Пачино и Робърт де Ниро. Това е невероятно“.

В същото време Пенелопе не отрича, че в бъдеще децата й могат да изберат професия, която предполага публичност: „Те ще решават“.

Самата актриса доста рано осъзна, че славата има както плюсове, така и минуси. Тя си спомни как малко след излизането на първите филми с нейно участие тя се возила в кола с баща си и някакъв човек й извикал от минаваща кола: „Обичам те!“. Буквално пет минути по-късно друг човек извикал: "Майната ти!". „Погледнахме се баща ми и не си казахме нищо. В този момент сякаш видяхме анотация на славата. Цялата тази любов и целия този гняв, дори не знам което е по-опасно", каза Круз.

Актрисата сподели и своите мисли за остаряването. Тя каза, че хората започнали да я питат за възрастта й, преди да навърши 30 години, така че сега това вече не я притеснява. "Тогава бях по-притеснена. Сега, когато още малко ще навърша 50, в това поне има смисъл. Това, разбира се, е важен етап и е прекрасно, наистина искам да отпразнувам тази дата в компанията на приятели. Да празнувам, че съм жива, здрава, това вече е повод за купон, но когато бях на 25, ми задаваха такива безумни въпроси, няма да повярвате, и поради липса на други оръжия, отговарях с мълчание. Все още правя това. Когато на червения килим ми крещят: „Обърни се с гръб!", винаги се правя, че не чувам", каза Пенелопе.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети шофиране
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати