Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Life
  3. Пищна актриса настояла за „много гола сцена“, за да затвори устите на критиците

Life

Пищна актриса настояла за „много гола сцена“, за да затвори устите на критиците

Пищна актриса настояла за много гола сцена, за да затвори устите на критиците - Tribune.bg

Звездата от сериала на Netflix „Бриджъртън“ Никола Кофлан поискала да бъде „много гола“ в една сцена от третия сезон на сериала, като сигнал към троловете, които непрекъснато коментират фигурата ѝ. 37-годишната ирландка е в главната роля на новия сезон като Пенелопе Федърингтън.

„И това не е защото се намирам за отвратителна, както някои хора предполагат. Пен беше поддържащ герой, стоеше в ъгъла, но този път тя е в центъра на сцената“, обяснява тя.

В ново интервю за Stylist , Кофлан говори за работата си с интимния координатор на “Бриджъртън” Лизи Талбот по секс сцените от този сезон.

„Каза ми „Добре, какво искаш да покажеш?” Какво не искам да покажа? Изрично поисках да бъдат включени определени реплики и моменти“, продължи Кофлан. „Има една сцена, в която съм много гола пред камерата и това беше моя идея, моят избор. Чувствах, че приключвам разговора за тялото си, казвам “майната ви” на критикуващите и това беше удивително овластяващо. Чувствах се красива и си помислих: „Когато стана на 80, искам да погледна назад към това и да си спомня колко готина изглеждах!““

През 2022 г. Кофлан публикува съобщение в Instagram, с което помоли феновете си да спрат да и пишат мненията си за нейното тяло. „Повечето хора се държат мило и не се опитват да бъдат обидни, но аз съм просто едно реално човешко същество и е наистина трудно да поема тежестта на хилядите мнения за това как изглеждам, изпращани директно към мен всеки ден“, написа тя.

„Ако имате мнение за мен, това е добре, разбирам, че съм по телевизията и че хората ще имат какво да мислят и кажат, но ви моля да не ми го изпращате на лично.“

По-късно тя каза пред Irish Times : „Всичко, което ме интересува, е работата. Телата се променят, ако отслабна или напълнея, или правя нещо, това не е ничия работа, всичко, което ме интересува, е да играя добре и да бъда съден по това”.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати