Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Life
  3. Послания от Вселената

Life

Послания от Вселената

Послания от Вселената - Tribune.bg
Снимка:

Концентрирайте се, задайте мислено въпроса какво може да очаквате за близкото бъдеще и интуитивно изберете един от четирите символа. Прочетете какво послание ви изпраща Вселената и за какво да се подготвите.

Вие избрахте:

1. Короната

Вашият ангел пазител поставя символично короната на главата ви, като по този начин изразява своята признателност и почит към вас. Вие сте достатъчно големи, взимате умни и правилни решения вече напълно самостоятелно! Умеете да разграничавате полезните и добрите неща в живота си и да пренебрегвате лошите. Вие се доближавате до изживяването на истинския смисъл на живота, до изпълнението на вашата жизнена цел или мисия. Короната е синоним на коронната чакра, тя показва вашата връзка с Вселената, т.е. вашето духовно развитие. Знайте, че Вселената ви подкрепя.

2. Арфата

Прекрасният музикален инструмент на ангела има лечебен ефект, а неговата успокояваща, фина енергия носи добри новини. В живота ви настъпва период на хармония, мир и спокойствие, които следват след трудните дни. Имате само едно нещо, което трябва да направите: оставете се и се насладете на съществуването си! Не се чувствайте виновни за това, това е вратата към спокойствието, просто се оставете да преминете през нея. Ако в съня ви се появи арфа, вашият ангел пазител ви казва: бъдете спокойни, всичко си има своето време и място - доверете се на Вселената и на ангелите!

3. Камбаната

Камбаната бележи границата на два свята, а като символ означава пробуждане. Вие тръгвате по пътя на пробуждането, яснотата и духовността. Вибрациите от звука на камбаната ободряват и засилват енергията, карат ви да осъзнаете, че сте стигнали до началото на нещо, но и че сте стигнали до края на нещо. Ако сте избрали камбаната, потърсете този символ в живота си около вас. Може да се появи в сънищата ви, звукът на звънец/камбана може да се появи в неочаквани ситуации. В такива случаи вашият ангел ви казва, че е време да прочистите някоя област от живота си. Разберете от какво трябва да се отървете, какъв блокаж трябва да деблокирате, за да освободите място за развитие.

4. Меч

Това е инструментът на ангела войн, мечът на архангел Михаил. Всичко в него сочи към битка, този път го повикайте да ви помогне. Вие сте изпълнени със съмнения, нерешителност и негативни мисли, които искате да преодолеете. Архангел Михаил ще помогне, но е време да започнете битката и трябва да го направите! Забравете за съмненията в себе си, вярвайте, че сте достатъчно силни и способни, за да промените живота си. Приемете помощта на близките си, върнете им я и вашият ангел ще ви подкрепя през етера.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети