Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Life
  3. Раян Гослинг за номинацията си за ОСКАР: Няма Кен без Барби

Life

Раян Гослинг за номинацията си за ОСКАР: Няма Кен без Барби

Раян Гослинг за номинацията си за ОСКАР: Няма Кен без Барби - Tribune.bg
Снимка:

Райън Гослинг от Барби се изказа, след като звездата Марго Роби и режисьорката Грета Гъруиг бяха оставени извън големите категории за номинациите за Оскар през 2024 г., съобщи IGN.

Гослинг, който е номиниран за най-добър актьор в поддържаща роля за изпълнението си на Кен - заяви за The Hollywood Reporter, че за него е "невероятна чест и гордост" да види работата си призната от академията, но не може да се наслади напълно на номинацията, докато самата Барби и режисьорката на филма са пропуснати.

"Няма Кен без Барби, и няма филм за Барби без Грета Гъруиг и Марго Роби - двамата души, които са най-отговорни за този исторически, световноизвестен филм", каза Гослинг.

"Никакво признание не би било възможно за никого от участниците във филма без техния талант, хъс и гениалност. Да кажа, че съм разочарован, че те не са номинирани в съответните категории, би било прекалено малко."

Той добави: "Напук на всичко, без нищо друго, освен с няколко бездушни кукли, те ни разсмяха, разбиха сърцата ни, бутаха културата и твориха история. Тяхната работа трябва да бъде оценена заедно с другите много достойни номинирани."

Макар мнозина да смятат Роби и Гъруиг за две крещящи изпускания на "Оскар", Гослинг отдели време, за да отбележи номинацията на Америка Ферера за актриса в поддържаща роля, както и "другите невероятни артисти, които допринесоха с таланта си за създаването на този толкова новаторски филм". Барби успя да получи общо осем номинации, включително за най-добър филм, сценография и костюми.

Гослинг далеч не беше единственият, който сподели разочарованието си онлайн.

"Няма номинация за Грета Гъруиг? Може ли това наистина да е вярно?", заяви Стивън Кинг в Х.

"Грета Гъруиг и Марго Роби бяха също толкова важни за критическия и комерсиалния успех на Барби, колкото Нолан и Килиан Мърфи за този на Опенхаймер - представете си каква врява щеше да настане, ако един или двамата мъже бяха пропуснати! Лудост е как Барби е "достоен за Оскар", но не и жените, които го направиха такъв", заяви потребителка в Х.

Барби бързо стана част от глобалната сцена, когато миналото лято превзе кината. Филмът премина границата от 1 милиард долара, като Box Office Mojo съобщи, че в крайна сметка световната му сума е достигнала зашеметяващите 1 445 638 421 долара.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети