Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Life
  3. Тони и Фики се забъркаха в спор за песен с Мира!

Life

Тони и Фики се забъркаха в спор за песен с Мира!

Тони отрича да е упражнил натиск да спрат песента на колежката му

Само месец преди концерта на Тони Стораро в зала Арена София синът му Фики се забърка в спор за песен с колежката си Мира, съобщи LIFEONLINE.

През уикенда Мира се оплака, че Фики Стораро е прецакал премиерата на новата й песен на попфолк певицата Мира.  Двамата по отделно работили по различни парчета, но с един и същ припев вдъхновен от детска ТикТок песничка.

Нито единият, нито другият знаел за това. 

"Аз не съм знаела, че той ще прави песента. Започнах да я правя края на януари. Това може да се види от моите социални мрежи.  Песента е записана на 4 март. На 16 април трябваше да записвам клип, но Фики беше пуснал промо от същия рефрен", казва Мира.

Тя се обадила на Ненчо Касъмов с когото работи без договор в неговата компания „Диапазон рекърдс“, по договор там записват и семейство Стораро.

На въпроса "какво правим след като две еднакви песни ще излизат", а тя е записала песента по-рано, получила отговора: "който изпревари". 

Мира приела предизвикателството за съревнованието и набързо заснела видео, но… премиерата й била спряна.

"Един час преди моята премиерата ми се обадиха от фирмата и ми казаха, че сем. Стораро са ги заплашили, че ако моята песен бъде пусната, те спират да работят с музикалната компания", обяснява още певицата от Стара Загора, която сега живее в Белгия. 

Така нейното парче отишло в коша и въобще няма да бъде представяно на публиката. "Със или без тази песен, аз съм Мира и имам 25-годишна кариера!", заковава Мира и обяснява, че най-жално й станало за малкия си дуетен партньор, с когото подготвяли парчето. 

Накрая певицата завърши с новината, че напуска музикалната фирма след този случай и вече е самостоятелен изпълнител.

В търсене на всички гледни точи в този "мътен и кървав" чалга триъгълник, нашият репортер зад граница Глориа Йорданова говори с Мира за повече подробности. Прочутата тиктокърка записа разговора си с Мира и го публикува в социалните мрежи.

От него става ясно, че 5 минути преди интервюто Тони Стораро й се е обадил и обяснил, че от три месеца не е ходил във фирматаи и не е настоявал да забавят песента й с ден – два за да пусне Фики първо своята.

В телефонен разговор с Глориа обаче Ненчо Касъмов все пак потвърди, че е имало натиск. В офиса е бил Фики. Той „помолил“ да се забави премиерата на дуета на Мира с подрастващ изпълнител, докато неговата песен набере инерция.

Самата Мира обясни, че е предложила Фики да пусне песента си ден след нея или да направят дует, щом нейното изпълнение е толкова значимо за него, но получила отказ.

Целият разговор на Глориа Йорданова с Мира гледайте сега!


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети