Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. 10 дупки, през които изтича силата ви

Хороскоп

10 дупки, през които изтича силата ви

Снимка:

1. Незавършена, недоведена до край работа.

Всеки път, когато започнете някакво дело, стартирате нещо, но не го довеждате до края, не се губят само материални ресурси. В психиката, подобно на компютър остава отворен процес, който не се осъзнава, но през цялото време поглъща вниманието и енергията. Същото се отнася и когато се обещае нещо и не се изпълни - да се вземе дълг, да започне нещо и да се откажете, да се заемете с дела извън силите си.

2. Когато лъжете другите, лъжете и себе си.

Когато човек лъже, той изразходва много енергия за поддържане на измислени образи. Освен това се изкривява енергийният поток между гръдната чакра и сърдечната чакра. Затова се казва „не си криви душата“. От лъжата наистина е изкривена.
Трябва да се изкорени всяко лицемерие, самозаблуда, опити да се преструвате на това, което не сте.

3. Обида, затваряне и всякакви други форми на самоизолация.

Човекът е отворена енергийна система. И ако го изолирате, тя ще започне да отслабва. Точно същото като по време на блокадата на град, пристанище или държава. Изолирайте физически, икономически или дори информативно всеки обект - и той ще започне да изсъхва.

Кога става това: когато се откажете от родствени връзки, забравяте предците си, пренебрегвате родната земя и родината си, от обида към хора, от живота или нещо друго. Когато човек не е включен в никоя общност или група от хора, това също отслабва енергията. Загубата на вашата връзка с Бог или с културния егрегор също е загуба на енергия.

4. Страх, недоверие, ненужна враждебност.

От страх и недоверие се случва същото, както при обидата. Освен това енергийните ресурси се губят напразно, тъй като тялото винаги е в режим на война и е готово да се сражава или да бяга. Това изтощава.

5. Физическо, емоционално или информационно претоварване или липса на физически упражнения и контакт с природата, преохлаждане.

Когато човек се натоварва с работа или се тревожи прекомерно, това също изразходва бързо силата му. Необходима е много енергия за обработка на мозъчната информация, напразно изразходване на хормони от надбъбречните жлези, което води до бъбречна недостатъчност.

6. Неправилен и недостатъчен сън.

Ако спите в неправилно или недостатъчно време, тялото не може напълно да възстанови силите си в съня. Токсините се натрупват, биоритмите се губят, мозъкът е претоварен с неусвоена информация.

7. Преяждане, интоксикация с алкохол, цигари, наркотици.

Това кара тялото да изразходва ресурси за изхвърляне и отстраняване на токсините. Засяга нервната система, бъбреците и червата.

8. Излишни разговори, вътрешен монолог, празно суетене.

Може да ви се стори незначително, но всъщност това е огромно количество енергия, която се изразходва, често напразно. Това става по-осезаемо след практики на мълчание.

9. Болести, неизлекувани травми и всякаква форма на изтичане на енергия, вредни външни обстоятелства, паразити и енергийни вампири.

Тук влизат неприятни и вредни хора в обкръжението, геопатогенни зони, промишлено замърсяване, наранявания и други.

10. Най-мощният канал за губене на енергия е сексуалното разточителство.

Прекомерното количество секс води до това, че заедно със загубата на семето, човек се изчерпва. Необходимо е просто колосално количество енергия, за да  попълни резервите. Можете да научите повече за това от книгите на Мантак Чиа. Вредата от този вид загуба на енергия е максимална, но съвременната медицина крие този факт.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още