Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. 10 мощни утвърждения

Хороскоп

10 мощни утвърждения

Снимка:

Всичко в тази Вселена носи вибрации, включително думите, които казвате. Думите могат да се използват за споделяне на история, за молитва или за изразяване на някоя истина. Могат да се използват и за изцеление чрез произнасяне на утвърждения.

Утвържденията са кратки, позитивни и вдъхновяващи ключови думи, които носят мощни лечебни вибрации, и могат да помогнат да освободите тялото, ума и душата от всякакви напрежения.

Тези думи имат способността да трансформират мисленето и да рестартират система от убеждения, които са били дълбоко потопени в подсъзнанието ви. Традиционната практика смята, че трябва да се повтарят утвържденията 125 хиляди пъти, за да стигнат и до най-отдалечените кътчета на душата. Това изглежда плашещо, но дори да четете утвържденията по няколко пъти на ден, седмица, месец и ще можете да промените някои аспекти от живота си.

Ето няколко важни утвърждения:

1. Знам, че всички ме обичат и подкрепят през целия ден

Прочетете това утвърждение три пъти силно на глас или тихо на себе си – като първото нещо, което правите сутринта, или според нуждите ви. Когато казвате това, кръстосайте ръце и се прегърнете сами като сложите дланите на раменете си.

2. Това също ще премине

Прочетете това утвърждение седем пъти или тихо в себе си в трудни периоди  от живота, когато преминавате през болезнени емоции.

3. Оставям грижите си на Вселената

Прочетете това утвърждение три пъти на глас или тихо в себе си толкова често, колкото се нуждаете. Представете си, че сваляте тежкото си бреме и го предавате на Вселената, така че да се погрижи за вас.

4. Избирам да се чувствам добре всеки ден

Прочетете това утвърждение три пъти на глас или тихо в себе си, докато се  гледате в огледалото.

5. Аз съм точно там, където трябва да бъда

Прочетете това утвърждение три пъти на глас или тихо в себе си. За нас е важно да бъдем на своето място, да спрем да се лутаме, което ни пречи да се движим напред, да си поставим начална точка и да продължим напред.

6. Пускам своето минало и си прощавам

Прочетете това утвърждение пет пъти на глас или тихо в себе си с ръце, сложени в областта на сърцето. Освободете се от стари тревоги и отрицателни емоции, от това, което сте преживели, и ще престанете да превличате негативни сценарии. Когато си простите, вие ще станете хармоничен човек и ще спрете да се фокусирате върху негативното.

7. Всичко, което ми трябва за изцеление, е вече в мен

Прочетете това утвърждение пет пъти на глас или тихо в себе си, поставяйки ръцете на сърцето си. Не можете дори да си представите какъв потенциал се крие във вас.

8. Всичко винаги се развива в моя полза

Прочетете това утвърждение три пъти на глас или тихо в себе си. Винаги трябва да знаете какво искате и тогава пространството ще започне да ви дава опции.

9. С лекота създавам живота, който обичам

Прочетете това утвърждение шест пъти на глас или тихо в себе си.

10. Взимам всички решения в живота си с любов

Това  утвърждение се чете след или по време на медитация. Правете го в уединение в спокойна среда. Направете три-четири вдишвания с ръце на сърцето. Повторете утвърждението на ум единадесет пъти. С любов можете да изчистите пътя си и да дадете енергия за осъществяване на замисленото.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още