Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. 10 прости енергийни хигиенни правила

Хороскоп

10 прости енергийни хигиенни правила

Снимка:

Човек, който започва да следва пътя на духовното развитие, винаги се отличава със специална чувствителност и уязвимост. Ето 10 правила, за да поддържате енергийното си поле чисто.

1. Заобикаляйте хората, с които общуването ви създава дискомфорт.

Колкото по-малко пресичате пътищата си с тях в живота, толкова по-добре за вас. Не влизайте в разговори с тях и не им правете никакви услуги.

2. Ако се озовете сред тълпа, не позволявайте на никого да се приближава и докосва до гръбнака ви.  На 10-15 сантиметра от него се намира енергийната ос - най-чувствителното място в енергийното ни поле, отворено за влиянието на фините енергии.

3. Опитайте се да не ядете храна, приготвена от човек, който е раздразнен или отрицателно настроен.

4. В къщи се нуждаете от лично пространство  - зона на личен комфорт, в която никой няма право да нахлува без ваше разрешение.

5. Внимавайте с нещата, които намерите на улицата  или на друго място.

Особено с бижута, амулети и лични вещи - не знаете кои са техните притежатели, а те често са пропити с негативна енергия.

6. Трябва да внимавате, когато приемате подаръци.  Някои от тях могат да имат отрицателен ефект върху вас и дори да провокират заболяване. Оставете само нещата, които сърцето ви одобрява.

7. Редовно отделяйте време за упражнения.  Започнете да бягате, да плувате, да карате колело, да правите аеробика или друг спорт.

Погрижете се за здравето си - физически изтощените хора не само не са в състояние да се предпазят от енергийни атаки, но и самите те могат да започнат да отнемат нечия енергия.

8. Откажете се да използвате чужди вещи.  Това важи особено за нещата на болните и на починали хора. Също така, не позволявайте на непознати да използват вашите неща.

9. Опитайте се да бъдете дружелюбни и психологически гъвкави.

Полагайте всички усилия, за да избегнете конфликтни ситуации или да се измъкнете от тях възможно най-бързо. Не задържайте злото у себе си и се старайте да не отговаряте на злото на хората – когато сте раздразнени и ядосани, губите жизнената си сила.

10. Усмихвайте се по-често.

Научете се да изпитвате радост от факта, че сте живи, че съществувате, опитайте се да видите красотата на света, в който живеете. Отнасяйте се с любов към себе си, към другите, към живота.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив